SkiArena

Facebook
 

Lipno – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Polojasno

po

18
Zataženo, občasný déšť

út

13
Light rain

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel VLTAVA

****
 
Hotel
Frymburk
Vzdálenost od střediska
Lipno:
 
5 km
Souřadnice GPS:
48.6607N
14.1656E

HOTEL VLTAVA se nachází na břehu Lipenské přehrady v jihočeském městečku Frymburk, nazývaném také „Šumavské Benátky“. Pokud toužíte po odpočinku, aktivní dovolené nebo hledáte vhodné místo pro Vaše firemní akce, hotel Vltava je ideálním místem pro Vás. Nabízí Vám stylové prostředí, kvalitu, výbornou kuchyni a přátelskou atmosféru. Moderní vybavení hotelu Vltava s celkovou kapacitou 70 lůžek nabízí nadstandartní ubytování v 25 dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích s velmi výhodnými cenami pro rodiny s dětmi.

Hostům je k dispozici vyhřívaný bazén, sauna, tenisový kurt, široká nabídka masáží, kulečník, šipky a společenské hry.

 

Pokoje

Ve všech pokojích naši hosté naleznou pohodlí vlastní koupelny se sociálním zařízením, TV/SAT, telefon, WI-FI, ledničku, vysoušeč vlasů a trezor.

 

Provozní doba

8:00-22:00

 

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí široký výběr pokrmů z české i mezinárodní kuchyně.

Její kapacita je zhruba 70 míst.

Snídaně se podávají formou studeného a teplého bufetu.

Nabízeme výhodné stravování formou polopenze /jednotná polévka nebo předkrm, výběr z hlavních pokrmů a dezert/ v ceně 200,- Kč/osoba

 

Okolí

Poloha hotelu a okolní podmínky jsou v průběhu celého roku přímo předurčeny k provozování nejrůznějších sportovních a jiných aktivit. Lipenská příroda skýtá bezpočet možností realizace pěší turistiky na více než 200 km značených turistických a naučných stezek, jejichž délka a náročnost uspokojí jak příležitostné výletníky, tak i „ostřílené“ turisty. Lipensko je skvělou lokalitou pro cyklistické vyjížďky. Inline bruslení je především v rovinatých a kvalitně upravovaných úsecích lipenských cyklostezek jednou z velice oblíbených sportovních aktivit. Zajišťujeme sjezd řeky Vltavy na raftech a kánoích. Je možné zprostředkovat jak individuální, tak i skupinový sjezd, a to včetně zabezpečení kvalitního doprovodu zkušeného instruktora. Poznávat okolí Českokrumlovska či Lipenska můžete i z koňského hřbetu. V blízkém okolí se též nachází několik golfových hřišť. Svým hostům můžeme nabídnout zvýhodněnné ceny hracích fee. Vyhledávanou celoroční atrakcí je bobová dráha v Lipně nad Vltavou.

Nedaleko od hotelu se nachází aquapark pro děti i dospělé. Naleznete v něm vnitřní bazén, 2 plavecké dráhy, divokou řeku, vodní vřídlo a chrliče, perličková lůžka, hydromasážní trysky, dětské brouzdaliště, saunový svět a další atrakce.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 400 m Centrum: 100 m Vlakové nádraží: 12000 m

 

Další

Symfonie pohody na břehu lipenského jezera.

 

Akce

Celoročně nabízíme výhodné POBYTOVÉ BALÍČKY /speciální na každé roční období, wellness, antiwellness, romatika, lyžování, rybaření, sport a relax..../

 

Zpět na Lipno

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter