SkiArena

Facebook
 

Lipno – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Polojasno

po

21
Zataženo, občasný déšť

út

14
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Rezidence Club Canada

****
 
Apartmán
Lipno nad Vltavou
Vzdálenost od střediska
Lipno:
 
0 km
Souřadnice GPS:
48.6393N
14.2293E

Ubytování je v Rezidenci Club Canada zajištěno v nových a moderně vybavených apartmánech pro 2 až 4 osoby s panoramatickým výhledem na Lipenské jezero a Šumavské kopce. Apartmany pro 3-4 osoby maji balkon terasu nebo předzahradku s orientaci na jezerni stranu, apartmany pro 2 osoby maji okna orientovana do parku.

Pro ubytované hosty je v celém areálu k dispozici bezdrátový Wi-Fi internet zdarma.

Moderně vybavené Reebok sportovní studio je zcela bezpečné a moderní technologie dovoluje užívání sportovního studia všem věkovým kategoriím. Reebok studio zahrnuje nástroje pro cvičení Pilates, Jógy, Aerobiku, ale také klasické činky na posilování. V tělocvičně je také dětský koutek, to vše je pro naše hosty zdarma

V naší Rezidenci je pro ubytované k dispozici také sauna pro 6 až 8 osob a whirpool, šatny a sprchy.

 

Pokoje

Apartmán pro 4 osoby

(orientace na jezero)
(2dospělí + 2děti / 3 dospělí): obývací pokoj s kuchyňskou linkou, zdí oddělená ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC, předsíň, balkon / předzahrádka / terasa - obytná plocha apartmánu je 40 m2, terasa 30 m2

Vybavení apartmánu: obývací pokoj s kuchyňskou linkou, jídelní stůl se 4 židlemi, rozkládací gauč, konferenční stolek, DVD přehrávač a LCD televize, v ložnici postel pro 2 osoby, 2x noční stolek.
Kuchyň obsahuje základní vybavení: myčka nádobí, dvouplotýnkový sporák, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí pro 4 osoby.

Apartmán pro 2 osoby

(orientace do parku)
předsíň, pokoj s kuchyňskou linkou o ploše 18m2, WC a koupelna se sprchovým koutem a výhledem do parku.

Vybavení apartmánu:
kuchyňská linka, dvouplotýnkový sporák, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí pro 2 osoby, jídelní stůl se 2 židlemi, postel pro 2 osoby, televizní skříň s DVD přehrávačem a LCD televizorem, 2x noční stolek

 

Provozní doba

8.00-11.00

15.00-18.00

 

Gastronomie

V Rezidenci Club Canada se nachází restaurace s prosluněnou terasou s nádherným výhledem na Lipno, kde můžete posnídat, občerstvit se a večer i pobavit při příjemné muzice. Otevírací doba je ráno 8-11h a odpoledne od 15do 22h.

 

Okolí

Lipno je vyjímečné svou přírodou ve spojení s možností sportu a kultury a blízkostí významných historických památek (Český Krumlov - UNESCO, hrad Rožmberk, zámek Hluboká). Vše je na dosah, přitom ale zůstáváte obklopeni krásnou a nedotčenou přírodou. Lipno v jižních Čechách je jedním z nejoblíbenějších cílů pro dovolenou domácích i zahraničních návštěvníků.

 

Další

PŘIPOJENÍ NA INTERNET VE VĚTŠINĚ POKOJÍCH V CENĚ (je-li internet rozhodující, musí se uvést při rezervaci).

 

Zpět na Lipno

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter