SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Oblačno, déšť

ne

16
Oblačno, déšť

po

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Rezidence Golf ****

****
 
Hotel
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
2 km
Souřadnice GPS:
49.9519N
12.7122E

Komfortní pokoje Rezidence Golf jsou určeny pro velmi náročné hosty. Celoročně nabízíme ubytování golfistům, rodinám s dětmi, ale rovněž firemním kolektivům.

Ubytování v mariánskolázeňské Rezidenci Golf je inspirováno přírodou, do níž je hotel zasazen. Je zařízen kvalitním dřevěným nábytkem, vkusnými látkami a dekoracemi, které podtrhují uklidňující výhled do okolní zeleně.

 

Pokoje

Standard Room: 18 dvojlůžkových pokojů (z toho 5 twinů) se sprchovým koutem nebo vanou, LCD televizorem, minibarem, trezorem a telefonem. Průměrná velikost pokoje je 28 m 2 a přistýlka zde není možná. Některé pokoje však lze mezi sebou propojit. 3 pokoje mají vlastní terásku.

Deluxe Room: 6 prostorných pokojů (z toho 1 twin přizpůsobený pro potřeby HCP) se sprchovým koutem nebo vanou, LCD televizorem, minibarem, trezorem a telefonem. Pro zvýšení Vašeho pohodlí jsou pokoje vybaveny gaučem. Od této kategorie mají přistýlky zelenou. 4 z pokojů mají vlastní balkón.

Junior Suite: jediný pokoj tohoto typu se skládá z ložnice a obývací části, v obou místnostech naleznete LCD televizor. Standardně je pokoj vybaven minibarem, trezorem i telefonem a koupelna sprchovým koutem. Tento pokoj lze propojit s dalším dvojlůžkovým, takže i početná rodinka může bydlet pospolu.

Executive Suite: 3 mezonetové apartmány jsou symbolem opravdového luxusu. Koupelny se sprchovým koutem, minibar, trezor a telefon jsou samozřejmostí, obě patra jsou vybaveny LCD televizorem. Prostorné obytné části lze využívat i k potřebám meetingů, v patře se nachází ložnice. Jeden z pokojů disponuje vířivou vanou pro dva, je tak vhodný nejen pro novomanželské pobyty.

 

Provozní doba

24 hodin denně

 

Gastronomie

Jste zvyklí na vynikající kuchyni bez kompromisů? V Rezidenci Golf najdete útulnou restauraci s terasou či zimní zahradou, kde si můžete vybrat z českých i světových kulinářských specialit. V jídelním lístku pamatujeme i na nejmenší strávníky, kvalitní kuchyni tak můžete vždy dopřát i svým dětem.

Maui Restaurant vedou manželé Duškovi. V Mariánských Lázních si získali vynikající renomé svým důrazem na gastronomii v té nejvyšší kvalitě.

V našem menu najdete lokální i mezinárodní speciality. Používáme zásadně čerstvé suroviny, denní i sezónní menu průběžně obměňujeme. Gastronomické zážitky umocňuje pohotová a příjemná obsluha, interiér restaurace stylizovaný v duchu okolní přírody či velmi kvalitně vybavená vinotéka, z níž si vybere i nejnáročnější milovník vína.

 

Okolí

Mariánské Lázně jsou světově proslulé lázeňské středisko, které je vstupní branou do chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Krásná příroda Slavkovského lesa nabízí široké možnosti aktivního vyžití. Ať se už jedná o horskou či silniční cyklistiku, horskou turistiku, plavání, tenis, fotbal, sportovní letectví, hokej, běh, nordic walking, myslivost, klasické či alpské lyžování (jsou zde 2 sjezdovky, jediné v pohoří Slavkovský les), hlavní lákadlem ale vždy bylo a bude místní proslavené golfové hřiště Royal Golf Clubu Mariánské Lázně.

 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter