SkiArena

Facebook
 

Kyčerka – aktuální počasí a sníh

Počasí

18
Zataženo

so

21
Skorojasno

ne

19
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

PENZION CELNICA


 
Pension
Velké Karlovice
Vzdálenost od střediska
Kyčerka:
 
3 km
Souřadnice GPS:
49.3607N
18.3358E

Chcete konečně na dovolenou, kde nebudete muset dělat žádné kompromisy? Pak pro Vás bude tou pravou volbou Penzion Celnica ve Velkých Karlovicích! U nás Vám nabídneme stylové ubytování v krásně zařízených pokojích či apartmánech, dále také spoustu možností pro Váš volný čas a v neposlední řadě také nově otevřený Hostinec Celnica, kde si vychutnáte skvělé jídlo a pití v příjemné a jedinečné atmosféře valašských jizeb. Ať už za námi přijedete do Beskyd načerpat novou energii s celou rodinou, nebo jen s partnerem, či kamarádem, vždy Vám pomůžeme si s sebou odvézt nezapomenutelné zážitky, na které budete ještě dlouho vzpomínat!

 

Pokoje

Čistota a uklizenost, pohodlná, voňavá postel, teplo a klid a hlavně soukromí. To všichni od pokojů vyžadujeme. My Vám k tomu v každém dvoulůžkovém, či třílůžkovém pokoji nabídneme navíc do detailů promyšlený a sladěný interiér, vlastní koupelnu se sociálním zařízením, TV se satelitem a WIFI připojení pro Váš počítač, či mobilní telefon. U apartmánů si k tomuhle všemu přidejte ještě vlastní kuchyňku a možnost čtyř lůžek. Každý z apartmánů má navíc vždy nějakou drobnost pro Váš ještě větší komfort. Líbilo by se Vám se po probuzení na chvíli posadit na balkon, třeba ještě v pyžamu a jen tak si meditovat? Pak jistě zvolte apartmán indonéský.  Jestliže si zakládáte na ošacení, jistě budete mile překvapeni samostatnou šatnou v apartmánu toskánském. Naší chloubou je pak apartmán Valašský - ubytuje se zde až 6 osob, má dvě samostatné ložnice a obývací pokoj, samozřejmě koupelnu a kuchyň. 

 

Gastronomie

U nás se nejen skvěle vyspíte, ale také najíte. Pro větší komfort našich hostů jsme zbudovali a otevřeli nový Hostinec Celnica. Ubytovaným nabízíme snídaně, polopenzi nebo plnou penzi. Najíst se u nás však mohou všichni a to i gurmáni a fajnšmekři, jelikož kromě klasické domácí kuchyně u nás naleznete i speciality jako grilovaná kolena, pečená vepřová žebra a další! Točené pivo i limonáda a další dobroty jsou samozřejmostí!

 

Okolí

Penzion Celnica je situován v rovině údolí Velkých Karlovic v klidné části obce v lokalitě Podťaté. Jedná se o výhodné výchozí místo velmi dobře značených turistických či cyklistických tras s nádhernými zákoutími a vyhlídkami. V blízkém okolí je možné si v zimě vybrat vyhlášené lyžařské areály Razula, Machůzky, Kyčerka a další nebo nastoupit do mnoha běžeckých stop.

 

Doprava

Klid a soukromí, ale zároveň možnost poznávat nové věci a lidi? Daleko od shonu a stresu velkých měst, ale zároveň blízko všemu co potřebujete? Ano! U nás, v Penzionu Celnica tohle všechno máte mít. Penzion je situován v klidné části Velkých Karlovic, v lokalitě Podťaté tak, aby vyhovoval milovníkům klidu a nerušeného spánku, tak i těm, kteří potřebují společnost a noční život! Pozor! Pro všechny nemotorizované je ideální autobusová zastávka v těsné blízkosti penzionu!

 

Další

Vybavení objektu:

Každý objekt, aby Vás zaujal, musí ze sebe vyjadřovat určité kouzlo. U nás, jakmile vstoupíte dovnitř, ocitnete se jakoby v cizí zemi. Ano, opravdu tomu tak je! Prostřednictvím interiéru Vás pozveme na exkurzi za hranice naší vlasti! V přízemí navštívíte slunné Toskánsko, v prvním nadzemním podlaží exotickou Indonésii a v posledním, druhém nadzemním podlaží Vás uchvátí zase strohá elegance severských zemí. V suterénu se pak nachází zázemí péče o naše hosty. Je zde masérna, společenská místnost a společná kuchyňka. Samostatným vstupem zvenčí se pak může pochlubit naše privátní wellness centrum, které přemění Vaše sny o relaxaci ve skutečnost.

Poskytované služby:

Chcete si užívat dovolené ve dvou nebo s celou rodinou? Potřebujete zábavu i pro svoje ratolesti? Pak jistě oceníte nabídku našich doplňkových služeb. Na projížďky Beskydami za přírodou i kulturou Vám zapůjčíme horská kola i s vybavením a to včetně dětských! Chcete-li se trochu vrátit do dětských let, využijte možnosti půjčit si u nás koloběžky. Po troše sportovní aktivity není nic lepšího než si zajít na masáž, skvělý parafinový zábal, či nechat uvolnit tělo i mysl ve vířivé koupeli, parním boxu či infrasauně. Je Vás větší skupina? Ideální si zajít do saunovacího domečku, který se dá využít jako klasická finská sauna, nebo parní baňa a pozor, pojme až 20 osob. Pro milovníky grilování je ideálním řešením grilovací domeček, který krásně vypadá a je vhodný do jakéhokoli ročního období. Jako jedni z mála v České republice horkou bečku. Vaše děti ji budou milovat, ale jistě ne víc, než vy samotní. Určitě u nás nezapomeňte využít multifunkční hřiště i se zapůjčením lehčího sportovního nářadí, či party stan.

Další informace:

Vnitřní prostory penzionu jsou nekuřácké, přesto si vyznavači cigaret a nikotinu najdou svůj koutek venku. Mohou si u své cigaretky třeba posedět na venkovním posezení, nebo zajít do našeho Hostince a dát si k ní zároveň něco dobrého.

U nás jsme připraveni i na Vaše domácí mazlíčky! Chápeme, že většinou jsou součástí rodiny a bylo by těžké je nechat doma! 

Děti do pěti let mají u nás ubytování ZDARMA, stejně jako je možné zapůjčení naší dětské cestovní postýlky. Je nám jasné, že s malými dětmi potřebujete spoustu věcí, tak třeba i díky tomu nějaké místo ušetříte a třeba i zároveň na suvenýry z Velkých Karlovic.

Náš penzion můžete využít též pro různé Vaše oslavy, či jubilea a pracovní teambuildingy!

 

Penzion Celnica je prostě ubytování bez hranic!


 

Zpět na Kyčerka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter