SkiArena

Facebook
 

Kvilda – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Light rain showers

ne

14
Polojasno

po

16
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Šumava Inn

****
 
Hotel
Kvilda
Vzdálenost od střediska
Kvilda:
 
0 km
Souřadnice GPS:
49.018N
13.5798E

Hotel Šumava Inn je rodinný hotel ve středu obce Kvilda, nejvýše položené obce České republiky. Šumava Inn| nabízí ubytování v deseti pokojích a apartmánech. Každý pokoj je vybavený samostatným sociálním zařízením, TV, telefonem, trezorem, mini-barem, wi-fi připojením. Mezi vybavení hotelu patří restaurace, fitness, sauna a whirpool, terasa, 2 salonky, venkovní posezení, dětské venkovní hřiště, parkoviště, úschovna lyží a kol, sušička bot. Přístup do hotelu je bezbariérový. Hotel Šumava Inn je vhodný pro páry, menší skupiny, rodiny s dětmi a firemní akce. Domácí mazlíčci jsou vítáni. Okolí obce Kvilda je ideální pro celoroční sportovní aktivity jako jsou lyžování, běžecké lyžování, cyklo-turistika a turistika. V nabídce restaurace naleznete jídla z České i světové kuchyně. Na přání Vám naši kuchaři s potěšením připraví raut, hostinu nebo grill- party. U hotelu je k dispozici dětské hřiště, v restauraci kulečník, stolní tenis, laeserová střelnice, stolní fotbálek, elektronické šipky.

 

Pokoje

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV se satlitem, minibarem, telefonní linkou, trezorem a wi-fi připojením.

 

Okolí

Okolí obce Kvilda je ideální pro celoroční sportovní aktivity jako jsou lyžování, běžecké lyžování, cyklo-turistika a turistika. V nabídce restaurace naleznete jídla z České i světové kuchyně. Na přání Vám naši kuchaři s potěšením připraví raut, hostinu nebo grill- party.

 

Doprava

Hotel Šumava Inn se nachází téměř v centru Národního parku Šumava, v obci Kvilda. Leží 7 km od hraničního přechodu Bučina a 6 km od pramene řeky Vltavy, která obcí protéká. Lyžařský vlek pro děti a začátečníky se nachází přímo v obci. Lyžařský areál Zadov –Churáňov vybavený 7 lyžařskými vleky a lanovou dráhou je vzdálený 13 km. V lokalitě Kvildy je 150 km strojově upravovaných běžkařských drah. Turistické a cyklistické trasy jsou velmi dobře značeny.

 

Zpět na Kvilda

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter