SkiArena

Facebook
 

Kašperské Hory – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

19
Skorojasno

út

23
Polojasno

st

21
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Sporthotel Rilancio

****
 
Horský hotel
Kašperské Hory
Vzdálenost od střediska
Kašperské Hory:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.1443N
13.5562E

Ideální prostředí pro celoroční rodinnou dovolenou v šumavském městečku Kašperské Hory, na hranicích národního parku Šumava. Nabízíme studia a apartmány s koupelnou, plně vybaveným kuchyňským koutem a TV/SAT, veškeré dětské vybavení (postýlky, jídelní židličky, vaničky, chůvičky atd.) poskytujeme zcela zdarma, až dvě děti do 10 let na pokoji s rodiči mají ubytování zcela ZDARMA. Kvalitní relaxační centrum se saunou, vířivkou, parní lázní, venkovní solárně vyhřívaný bazén.

 

Pokoje

Bydlet u nás budete v útulných studiích a apartmá s vlastní koupelnou, plně funkční kuchyňkou a jídelním koutem. K dalšímu vybavení patří LCD televizory s digitálním příjmem, satelit (německé i anglické programy), telefon s přímou volbou, 24h připojení na rychlý internet (4096 / 512 kb/s s agregací 1:20), rádiobudík a fén. Všechna studia i apartmá jsou naprosto shodně vybaveny, liší se jen velikostí. Studia ve druhém patře jsou podkrovní, s vikýřovými okny. Věříme, že oceníte útulnost pokoje a množství praktických úložných prostorů. Vybavení kuchyňky: elektrický dvojvařič, mikrovlnná trouba s grilem, rychlovarná konvice, lednička s mrazícím boxem, dřez, pracovní a odkládací plocha, veškeré běžné nádobí a náčiní pro vaření, cukr, sůl, jar, utěrka. Jako pozornost hostům nabízíme při příjezdu instantní kávu a čaj. Studiem se rozumí 1 místnost s koupelnou a WC, s kuchyňským koutem, prostorem pro spaní a jídelním prostorem. Studia jsou 2, 3 a 4lůžková, některá s možností přistýlky, do většiny studií je možno umístit také dětskou cestovní postýlku (více v sekci Služby pro rodiny s dětmi). Obytná plocha studií včetně koupelen je od 20 do 40m2. Některá studia je možné přes jinak uzavřené zvukotěsné vnitřní dveře propojit v příjemná dvoupokojová apartmá, což ocení zejména rodiny s většími dětmi nebo skupiny přátel. Každé studio v takovém apartmá má vlastní kuchyňku, TV i koupelnu. Obytná plocha dvoupokojových apartmá 47m2. Pro větší rodiny nebo skupiny přátel nabízíme také luxusní rodinné apartmá, které má samostatný vchod z postranní uličky hotelu, je mezonetové a celková užitná plocha je přes 100m2.

 

Provozní doba

9:00-21:00

 

Gastronomie

Náš hotel je formou B&B, tedy ubytování se snídaní. Snídani podáváme formou bohatých švédských stolů a pečlivě dbáme na to, abyste měli zcela plnohodnotnou nabídku, i když si chcete pospat a přijdete na snídani později. Snídaňový bufet má vždy shodný základ a během týdne obměňujeme teplý bufet, nabídku pomazánek, sýrů, jogurtů apod. Samozřejmou a celoroční součástí bufetu je každodenní široká nabídka cereálií, čerstvého ovoce a zeleniny. Snídaně jsou ve všední den od 7:30 do 9:30, v sobotu a v neděli od 7:30 do 10:00 hod. Pro obědy a večeře můžete buď využít plně vybavenou kuchyňku, která je v každém studiu nebo využít některou z místních restaurací - například nekuřáckou restauraci U Kašny (přímo sousedí s hotelem a dosáhne sem i dětská chůvička) nebo restauraci U Muzea (denně nabídka hotových jídel klasické české kuchyně). V obou zmíněných restauracích je možné zabalení vybraného jídla s sebou - poobědvat tak můžete v pohodlí svého pokoje.

 

Okolí

Městečko Kašperské Hory je proslulé zejména těžbou zlata a jako oblíbené letní i zimní turistické středisko. Leží v srdci Šumavy na horním toku řeky Otavy v nadmořské výšce 740 m. n m. Díky své poloze jsou Kašperské Hory ideálním výchozím místem pro poznávání celé Šumavy i krásného šumavského podhůří. V bezprostřední blízkosti Kašperských Hor se nachází řada turisticky velmi atraktivních míst (dominantou je samozřejmě hrad Kašperk) a nesčíslné množství značených turistických stezek, lyžařských tras a cyklotras, vhodných pro všechny věkové kategorie. Kašperské Hory nabízejí svým návštěvníkům po celý rok příjemný pobyt v krásné přírodě.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 50 m Vlakové nádraží: 15 km

 

Další

V návaznosti na naše dosavadní zkušenosti a stále se zvyšující poptávku po rodinných pobytech chceme nabízet rodinám s dětmi ještě zajímavější programy a možnosti pro aktivní dovolenou na Šumavě.

 

Akce

Využijte naši nabídku zimních víkendů a přijeďte do Kašperských Hor za odpočinkem a relaxací (wellness centrum v hotelu, bohatá nabídka masáží, pedikůra, manikůra, kosmetika). Ideální poloha přeje i zimním sportům, běžecké trasy začínají 200m za hotelem a půjčovna běžek a sněžnic je hotelovým hostům k dispozici. Ve vzdálenosti 600m od hotelu se nachází skiareál Kašperské Hory (sjezdovky, tři vleky, snowpark, lyžařská škola, večerní lyžování), permanentka na denní lyžování pro naše hosty s 20% slevou.

 

Zpět na Kašperské Hory

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter