SkiArena

Facebook
 

Kašperské Hory – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

19
Skorojasno

út

23
Polojasno

st

21
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Penzion Kristýna

**
 
Pension
Kašperské Hory
Vzdálenost od střediska
Kašperské Hory:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.1451N
13.5562E

Penzion má kapacitu 10 lůžek.Pokoje jsou situovány do dvou pater.V 1.patře 1x3 a 1x2lůžkový pokoj se společným balkonem,Wc+sprchou.V tomto patře je i kuchyňka plně vybavena a jídelna.Ve 2.patře je 1x3lůžkový pokoj s tv a vlast.příslušenstvím, 1x2lůžkový pokoj s Wc+sprchou.Dále je zde společenská místnost.Služby v penzionu:infrasauna a velký výběr masáží/ klasická,relaxační,havajská,medová,anticelulitidová masáž,masáž lávovými kameny,čokoládová masáž,Dornova metoda a Breussova masáž páteře,ajúverdská masáž,rituální olejové svíce./Parkování je přímo v objektu.Úschova kol, a lyží zajištěna v garáži.

 

Pokoje

Pokoje mají standartní vybavení.Třílůžkové pokoje mají Tv+sat . Velikost pokojů je 26 ,20,16,16 metrů čtverečních.Každá koupelna je vybavena vysoušečem vlasů.Ve všech pokojích jsou prostorné manželské postele 180x200cm.Kuchyňka je plně vybavena/ sporák se sklokeramickou deskou,mikrovlná trouba,varná konvice,kávovar,lednice,topinkovač/Jídelna o velikosti 30m  je vybavena dvěma stoly s 10 židlemi a má velký balkon.

 

Provozní doba

Recepce je celoročně otevřena od 9 do 21 hodin.

 

Gastronomie

Stravování: snídaně za příplatek 80,-kč na osobu a den.

Další stravování možné ve 100m vzdálených restauracích.

 

Okolí

Kašperské Hory leží na okraji Národního parku Šumava.Odtud jsou možné různé výlety autem ale i autobusovou dopravou na nádherná místa Šumavy./Jezero Laka,Prášily a Prášilské jezero a rozhledna Poledník,rozhledna Javorník,rozhledna Sedlo,městečko Srní,Modrava,Antýgl,Kvilda a Horská Kvilda,Hrad Kašperk,Hrad Rabí,Hrad Velhartice a mnoho dalších zajímavostí/V Kašperských Horách je Muzeum Šumavy,Motomuzeum a Muzeum hraček.

V zimním období je zde v provozu skiareál.www.skikasperky.cz

 

 

Doprava

Osobní a autobusová doprava.Přímý autobusový spoj Praha Kašperské Hory v sobotu a v neděli.

 

Akce

Doporučujeme víkendové relaxační pobyty u nás.

Romantický relaxační víkend pro 2 osoby : 2000,-kč /2 osoby víkend,v ceně 2xubytování,2xsnídaně pro oba,1x60minut infrasauna pro 2 osoby a 1x30min.relaxační masáž pro pána i dámu.

Havajský víkend pro 2 osoby : 2400,-kč/2osoby dvě noci,v ceně 2xubytování,2xsnídaně,Sekt na pokoji,1x45min.havajská masáž pro pána i dámu.

Medový víkend pro 2 osoby : 2500,-kč / 2osoby dvě noci,v ceně 2xubytování,2xsnídaně, 1x60min.medová masáž pro oba.

Aromavíkend pro 2 osoby : 2000,-kč /2osoby 2 noci,v ceně 2xubytování ,2xsnídaně, 1x35minut aroma masáž pro obě osoby,1x60min.infrasauna.

Při týdenních pobytech má každý dospělý 1x 45min. relaxační masáž zad a šíje zdarma.

 

Zpět na Kašperské Hory

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter