SkiArena

Facebook
 

Zdobnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

20
Jasno

st

18
Skorojasno

čt

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Lesovna


 
Pension
Orlické Záhoří
Vzdálenost od střediska
Zdobnice:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.279N
16.4739E

V příjemném částečně zrekonstruovaném objektu jsou k dispozici 2-6 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Penzion nabízí 8 x 2-lůžkové, 4 x 3-lůžkové , 2 x 4-lůžkové a 2 x 6-lůžkové pokoje. V penzionu je společenská místnost s televizí a kuchyňka. U penzionu jsou k dispozici dvě hřiště, houpačky a posezení u ohně.
 

Okolí

Obec leží poblíž známých sportovních středisek (Říčky v Orlických horách, Deštné v Orlických horách, polský Zieleniec). Turistické, cykloturistické a lyžařské podmínky jsou zde výborné. Otevřený hraniční přechod umožňuje dosud nevyužité poznávání příhraničních obcí a měst (Bystrzyca Klodska, lázně Duszniki, Klodsko).
 

Další

Děti do 10-ti let z ubytování 30% sleva,děti do 3-let zdarma. Poplatek za psa 50,-Kč/den. Dětská postýlka k dispozici zdarma. Parkování před objektem. Místo ke kouření je vyhrazeno pouze v přízemí. Vhodné pro turistiku Toaleta na pokoji Sprchový kout na pokoji Dětská postýlka 6 - šestilůžkový pokoj 4 - čtyřlůžkový pokoj 3 - třílůžkový pokoj 2 - dvoulůžkový pokoj
 

Zpět na Zdobnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter