SkiArena

Facebook
 

Zdobnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

20
Jasno

st

18
Skorojasno

čt

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Továrníkova Vila

***
 
Pension
Skuhrov nad Bělou
Vzdálenost od střediska
Zdobnice:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.2297N
16.295E

Penzion se nachází zhruba uprostřed obce, naproti nově zbudovaného společenského centra, kousek od zastávky autobusu, kde zastavují v zimě i skibusy a v létě cyklobusy.

Penzion je uprostřed zahrady, kterou obtéká malebná říčka Bělá. V létě je možno využít zahradu k společným hrám Vás a Vašich dětí - dětské hřiště s pískovištěm, dřevěnými průlezkami a dalšími atrakcemi. V zimě zahrada slouží jako bezpečné místo pro zaparkování Vašich automobilů. Celá zahrada je oplocena, nehrozí tedy ani únik Vašich miláčků z ní, ani vstup nepovolaných osob dovnitř.

 

Pokoje

V přízemí se nacházejí tři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, v prvním patře na Vás čeká luxusní apartmán se dvěma ložnicemi s možnosí až čtyř přistýlek, v podkroví penzionu naleznete druhý apartmán se třemi ložnicemi po dvou lůžkách, samostatnou kuchyní s jídelním koutem a rovněž s vlastním sociálním zařízením.
 

Doprava

Penzion se nachází zhruba uprostřed obce, naproti nově zbudovaného společenského centra, kousek od zastávky autobusu, kde zastavují v zimě i skibusy a v létě cyklobusy. Autobusy zde jezdí v pravidelných intervalech, lze je tedy použít k dopravě do a ze zimních středisek a zbavit se tak problematického parkování a obav o věci uložené v automobilu.
 

Další

Děti s vlastními postýlkami zdarma. Domácí zvířata za 20 Kč/noc
 

Zpět na Zdobnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter