SkiArena

Facebook
 

Říčky v Orlických horách – aktuální počasí a sníh

Počasí

st

19
Skorojasno

čt

18
Zataženo

11
Zataženo, déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Podlesí

***
 
Pension
Bartošovice v Orlických horách
Vzdálenost od střediska
Říčky v Orlických horách:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.164N
16.5478E

Penzion Podlesí, obklopený horskou přírodou, bude tím nejlepším zázemím pro Vaši dovolenou. Ubytování pro Vás máme připraveno v nadstandardně vybavených prostorných apartmánech.

Hosté mohou nechat svá auta na zastřešeném parkovišti v těsné blízkosti penzionu.

 

Pokoje

Každý apartmán obsahuje: ložnici, malou obývací místnost s TV a satelitem, jídelnu, plně vybavenou kuchyňku (lednice, vařič, kávovar, rychlovarná konvice, čistící prostředky, utěrky), koupelnu s toaletou a přímotop.
 

Gastronomie

Hosté si po celou dobu pobytu vaří sami v kuchyňkách, které jsou součástí každého apartmánu. K dispozici je společenská místnost o kapacitě 15 – 20 osob. Místnost je ideální pro pořádání vlastních programů v případě špatného počasí. V místnosti mají hosté k dispozici TV, satelitní programy, video a rádio. Dále je tu kulečník a malý bar. Pěknou atmosféru dotváří krbová kamna.
 

Okolí

Orlické hory s Podorlickem patří k nejhezčím oblastem České republiky. Je tu krásná nedotčená příroda a celý kraj je velmi bohatý na kulturní památky a jiná zajímavá místa. V horkých letních dnech mohou hosté využívat oblíbený vyhřívaný bazén, který je součástí penzionu. Osvětlení u bazénu umožňuje i noční koupání. V okolí bazénu je travnatá plocha vhodná pro odpočinek a slunění.
 

Zpět na Říčky v Orlických horách

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter