SkiArena

Facebook
 

Říčky v Orlických horách – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

18
Polojasno

18
Zataženo

so

20
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Rampušák

***
 
Pension
Rokytnice v Orlických horách
Vzdálenost od střediska
Říčky v Orlických horách:
 
5 km
Souřadnice GPS:
50.1657N
16.466E

Pension Rampušák nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. V celém objektu je k dispozici WiFi připojení a je zdarma.

Pes je povolen za poplatek 50,-Kč/noc. Parkování je možné před penzionem.

 

Pokoje

Ubytování je nabízeno v 11 dvou, 2 tří a 4 čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (toalety a sprchový kout). Pokoje jsou vybaveny barevnou TV a rádiem.
 

Gastronomie

Ubytování nabízíme se snídaní nebo s polopenzí, kompletní stravovací služby poskytne naše restarace s celodenním provozem.

Posedět můžete ve stylové hospůdce s krbem nebo v nekuřáckém salonku se sbírkou loveckých trofejí. V letních měsících jistě uvítáte posezení na venkovní zahrádce.

 

Okolí

V zimě je místo ideální pro lyžování (vlek 200 m od pensionu), lyžařské centrum Říčky 5 km, bruslení Rychnov nad Kněžnou. V letním období se nabízí pěší turistika, mnoho tras pro cykloturistiku , na své si přijdou i milovníci jezdeckého sportu na místní koňské farmě, k dispozici jsou také tenisové kurty.
 

Doprava

Pension Rampušák se nachází cca 300 m od vlakové i autobusové zastávky. Lyžařský vlek najdete asi 300 m od pensionu, větší lyžařské středisko Říčky v O.h. se třemi sjezdovými tratěmi a sedačkovou lanovkou 6 km od nás. Cyklotrasy a běžecké trasy a trasy pro horské túry - 400 m od pensionu.
 

Další

PŘÍPLATEK ZA UBYTOVÁNÍ POUZE NA 1 NOC 50 Kč/osoba.
 

Zpět na Říčky v Orlických horách

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter