SkiArena

Facebook
 

Deštné v Orlických horách – aktuální počasí a sníh

Počasí

8
Zataženo

so

13
Jasno

ne

16
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horská chalupa U Kožešníků


 
Chalupa
Deštné v Orlických horách
Vzdálenost od střediska
Deštné v Orlických horách:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.3346N
16.321E

Nabízíme ubytování ve stylové horské chalupě, 14 lůžek (čtyři pokoje: 2 x třílůžkový, 2x čtyřlůžkový), velká plně vybavená kuchyň (plynový sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, 2 x lednička, toustovač), 2 x WC, 2 x sprchový kout, velká společenská místnost s BTV, internet přes WiFi, SAT, DVD, rádio. Ve společenské místnosti krb. Venkovní zahradní posezení, zahradní krb, zahradní bazén, houpačky, volejbalové hřiště, dětský zahradní domeček, ruské kuželky, pískoviště. K zapůjčení jsou míče, pálky, elektrické šipky. Vedle chalupy se nachází velké travnaté hřiště s dřevěnými prolézačkami, houpačkami, pískovištěm, brankami na fotbal, košem na basket, skluzavka. Parkování u chalupy. V létě k dispozici kolárna, v zimě lyžárna.
 

Okolí

Obec SEDLOŇOV má ideální podmínky jak pro letní tak i pro zimní pro rekreaci. Malebnou lesnatou krajinu vhodnou pro pěší a cyklo turistiku, v zimě svahy na lyžování. V obci se nachází 3x restaurace. V zimě jsou zde vhodné podmínky pro sjezdové lyžování (v Sedloňově – cca 500 m od objektu, s vlekem pro děti a pro dospělé, v Deštném – cca 3 km = zde se nachází asi 6 vleků a nově postavená dvousedačková lanovka). Strojově upravené běžecké tratě ocení milovníci běžeckého lyžování.
 

Další

K zapůjčení dětská postýlka. Vítáni jsou i hodní psi- 300,-kč-týden. Možno objednání sudového piva. V protějším domě s apartmány je možno nakoupit alko a nealko nápoje. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 1000,-Kč. Při rezervaci zálohu 50% z celkové ceny. Vhodné pro turistiku Přístup veřejnou dopravou Dětská postýlka 4 - čtyřlůžkový pokoj 3 - třílůžkový pokoj
 

Zpět na Deštné v Orlických horách

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter