SkiArena

Facebook
 

Deštné v Orlických horách – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

18
Polojasno

ne

15
Oblačno, déšť

po

15
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Chata Kunc - Deštné v Orlických horách

***
 
Chata
Deštné v Orlických horách
Vzdálenost od střediska
Deštné v Orlických horách:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.3046N
16.3507E

Chata je bez správce - celá k dispozici návštěvníkům. V okolí se nenachází žádný jiný objekt.

V chatě jsou 2 čtyřlůžkové pokoje (s TV, SAT, DVD), 1 pětilůžkový pokoj, 1 třílůžkový pokoj. Dvě koupelny - koupelna č. 1 - 2 x umyvadlo, 1 x sprchový kout, 2 x WC, pračka, sauna (provoz dle přání hostů). Koupelna č. 2 - 1 x umyvadlo, 1x sprchový kout. Pokoje jsou standardně vybaveny včetně povlečení.

V chatě jsou dvě společenské místnosti, první s CD/DVD a MP3 přehrávačem, rádio. Druhá s BTV, satelit, radio, krbem, sedací soupravou. Sauna – poplatek 200 Kč / den pro všechny ubytované. Venkovní bazén – 3, 5 x 2, 5 m. Dětský koutek – houpačka a pískoviště. Parkování vlastní pro 6 aut. Příjezd k chatě je asi 200 m před označením obce Deštné po pravé straně. Vjezd k chatě je označen žlutou cedulí CHATA KUNC. V zimě doporučujeme sněhové řetězy. Cena je stanovena za celou chatu. Zimní sezona od 4.1.2014 - 8.3.2014 cena 22 800 Kč Letní sezona od 29.6.2013 - 31.8.2013 cena 21 600 Kč V letní a zimní sezoně je pevná cena bez ohledu na počet ubytovaných.  V letní a zimní sezoně pouze týdenní pobyty .Mimo sezonu je možná dohoda, dle počtu ubytovaných.

 

Pokoje

Pokoje jsou standartně vybaveny včetně povlečení. TV,SAT, DVD Skladba pokojů : 2 x pokoj - 4 lůžka 1 x pokoj - 5 lůžek 1 x pokoj - 3 lůžka

 

Gastronomie

Stravování je vlastní, hosté mají k dispozici vybavenou kuchyň, kde si lze připravit jídlo. V kuchyni je elektrický sporák, mikrovlnka, kávovar, toustovač, odšťavňovač, varná konvice, remoska, mixér, spíž - 3x lednice, nádobí, příbory,myčka nádobí.

 

Okolí

V okolí je půjčovna lyží, restaurace, bufety, půjčovna koní, krytý plavecký bazén, tenisové kurty a parkoviště přímo u vleků. V zimě jsou nutné sněhové řetězy.

K relaxaci můžete využít velké množství cyklistických a turistických tras a kochat se krásným výhledem na vrcholky hor. V zimě skvělé podmínky pro lyžaře, běžkaře a všechny milovníky zimních sportů. Navštívit můžete unikátní vojenské pevnosti, projít si zdejší naučné stezky, vydat se na houbařské výpravy.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 1000 m Centrum: 1000 m

 

Další

V ceně není započítána elektřina.V ceně není poplatek pro Obecní úřad-12 Kč/osoba/den Možnost platby poukázkami SODEXHO HOLIDAY PASS,SODEXHO FLEXI PASS, TICKET HOLIDAY, TICKET MULTI

 

Zpět na Deštné v Orlických horách

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter