SkiArena

Facebook
 

Telnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

st

14
Zataženo

čt

17
Skorojasno

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Bonaparte

***+
 
Hotel
Chlumec
Vzdálenost od střediska
Telnice:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.6982N
13.9427E

Hotel Bonaparte leží v překrásné oblasti podhůří Krušných hor na okraji obce Chlumec, 4 km od Ústí nad Labem. Lokalita je z historie známá jako dějiště památných bitev, především porážkou napoleonských vojsk spojenými armádami Rakouska, Pruska a Ruska v srpnu 1813. Hotel je ideálním místem pro výlety do okolí bohatého na historicky významná místa, nebo do turisticky zajímavých oblastí Krušných hor a České středohoří. Nedaleko leží známé horské zimní středisko Zadnice Telnice.

Hotel Bonaparte poskytuje ubytovaní v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích a v luxusním apartmá ve stylu Ludvíka XVI. Celková kapacita hotelu je 60 lůžek.

V hotelu se nachází myslivecký salónek s krbem na dřevo, hotelová restaurace ve francouzském stylu s letním zahrádkou. Součástí vybavení hotelu je sauna a relaxační část. Hotel má vlastní parkoviště o kapacitě 50 automobilů. V dosahu hotelu je přírodní koupaliště s pláží, 3 tenisové kurty, fotbalové hřiště, zahradní trampolína pro děti, a další řada atrakcí pro děti. Součástí hotelu je přednáškový a školící sál. V celém hotelu je internet (Wi-Fi) zcela zdarma.

 

Pokoje

K dispozici jsou bezbariérové jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje a dále luxusní apartmá ve stylu Ludvíka XVI. Pokoje jsou vybaveny televizory se satelitním příjmem a minibary. Ubytovací kapacita hotelu je 60 lůžek, Internetové připojení Wi-Fi je zcela zdarma po celém hotelu.

 

Provozní doba

Otevírací doba recepce je 24 hodin, nonstop

 

Gastronomie

V hotelu se nachází myslivecký salónek s krbem na dřevo, hotelová restaurace ve francouzském stylu s letním zahrádkou. Hosté ocení zejména kvalitní služby a výtečné speciality české i zahraniční kuchyně, příjemné a přátelské prostředí.

 

Okolí

Hotel Bonaparte leží v překrásné oblasti podhůří Krušných hor na okraji obce Chlumec, 4 km od Ústí nad Labem. Lokalita je z historie známá jako dějiště památných bitev, především porážkou napoleonských vojsk spojenými armádami Rakouska, Pruska a Ruska v srpnu 1813. Hotel je ideální základnou pro výlety do okolí bohatého na historicky významná místa, nebo do turisticky zajímavých oblastí Krušných hor a Českého středohoří. Nedaleko leží známé horské zimní středisko Zadní Telnice.

Naproti hotelu se nachází Chlumecký rybník, obklopený překrásnou krajinou s možností koupání a rybaření. Jsou zde k dispozici 3 tenisové kurty, 1 fotbalové hřiště. V Chlumci se najdete Úsřední památník, dále Kaple Nejsvětější Trojice na Horce, kostel Sv.Havla, anebo barokní zámek s parkem a rybníkem z roku 1780, který nechala vystavět hraběnka Marie Anna z Kolovrat.

V nedalekém Ústí nad Labem se nachází ZOO Ústí nad Labem, hrad Střekov, Masarykovo zdymadlo, výletní zámeček Větruše spolu s lanovou dráhou, zámek Velké Březno, Soubor lidové architektury Zubrnice, zubrnická museální železnice.

Do lázeňského města Teplice je to od hotelu 10 km. Na hraniční přechod se SRN "Petrovice" činí vzdálenost 10 km od hotelu. V Chlumci je rovněž letiště pro malá a střední letadla. V okolí Chlumce se nachází golfové hřiště.

 

Doprava

Autobusovými linka číslo 451 Ústí nad Labem-Telnice, autobusová linka číslo 445 Děčín-Jílové Chlumec.

Vlakem: linky číslo 1,11,137 Děčín-Telnice, tzv.Kozí dráha

 

Zpět na Telnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter