SkiArena

Facebook
 

Telnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

22
Light rain showers

20
Zataženo, déšť

so

19
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Větruše Hotel& restaurant ****

****
 
Hotel
Ústí nad Labem
Vzdálenost od střediska
Telnice:
 
9 km
Souřadnice GPS:
50.6551N
14.0396E

Ubytování v Ústí nad Labem v Hotelu Větruše ve čtyřhvězdičkovém standardu zahrnuje vše, co můžete očekávat: bezplatné rozšířené služby recepce, útulné světlé pokoje laděné v příjemných zemitých tónech, pokojový servis, bezbariérový přístup, lobby bar , výbornou hotelovou restauraci , relaxaci i sportovní vyžití a vstřícný personál připravený udělat vše, abyste se u nás cítili co nejlépe.Hotel nabízí celkem 80 lůžek ve 45 pokojích. Pokoje spadají do kategorie First Class****. Můžete zde trávit příjemné chvíle ve dvou nebo o samotě. Pro celou rodinu Vám rádi nabídneme Family Apartmán s vlastní vybavenou kuchyňkou.

 

Gastronomie

Nové útulné interiéry restaurace Větruše, v kterých si budete moci vychutnat tradiční rakouskouherskou kuchyni a široký výběr místních a zahraničních vín i míchaných nápojů.

 

Okolí

Jedinečná poloha Hotelu Větruše mezi Mariánskou skálou a Hradem Střekovem Vám poskytne unikátní výhled na celé Ústí, údolí řeky Labe i okolní krajinu. Větruše je také již od 19. století oblíbeným výletním místem. Díky své poloze a lanové dráze nabízí klidné a nerušené ubytování a zároveň rychlé spojení s centrem města.

 

Doprava

S centrem Ústí nad Labem je Větruše kromě silnice a stezky pro pěší spojena lanovou dráhou. Nástupní stanice je 30 metrů od vstupu do hotelu. Do centra města a také do nově vybudovaného nákupního centra Fórum, kde je výstupní stanice lanovky, se dostanete během několika minut.

 

Další

Konference, kongresy a firemní akce:

Jako jediný hotel v Ústí nad Labem vám nabízíme na vysoké úrovni komplexní služby spojené s konferenční turistikou a wellness zároveň. Ať se jedná o firemní meetingy spojené s outdoor aktivitami a relaxací ve wellness, nebo konference pro řádově stovky účastníků, pro každé přání máme připraveno vhodné řešení a s partnerskými hotely jsme připraveni navrhnout vám komplexní řešení ubytování a konferenčních prostor pro několik stovek účastníků.

Variabilní prostory:

Celkem 5 salonků s kapacitou od 10 až po 200 hostů vybavených dle vašeho přání audiovizuální technikou  lze využít pro celou řadu účelů. Výhodou je možnost rozdělit část prostor posuvnou stěnou a pořádat naráz několik souběžných a vzájemně se nerušících akcí. Rádi vám zajistíme občerstvení dle vašich požadavků.

V Zámku Větruše se nachází taneční sál a několik dalších salonků, které je možné s tanečním sálem libovolně propojit. K dispozici je tak rozlehlý a díky roubeným stropům velmi útulný prostor vhodný pro pořádání plesů, bohatých svateb a oslav, kongresů či přednášek.

 

Zpět na Telnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter