SkiArena

Facebook
 

Plešivec – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Polojasno

ne

13
Light rain showers

po

15
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel ANNA

***
 
Hotel
Nejdek
Vzdálenost od střediska
Plešivec:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.3227N
12.7312E

Teplo hřejivých paprsků slunce prosvítající ranní mlhou, tichý šum lesa, vůni okolní přírody nebo křupot čerstvě napadlého sněhu pod Vaší nohou ve třpytu mrazivého rána zachytit nedokážeme, ale krásu Krušných hor a jedinečnou možnost ubytování Vám alespoň přiblížíme... Hotel - penzion Anna najdete necelých 10 minut jízdy od Karlových Varů.

V hotelové části Hotelu Anna je Vám k dispozici 45 lůžek v různě velkých pokojích, pro rodiny nebo menší skupiny jsou připraveny 2 apartmány. Každý pokoj je vybaven koupelnou, TV + SAT a telefonem s přímou volbou. V zařízení je možnost připojení na internet.

V Penzionu ANNA, 100 metrů od lesa, najde pohodlné ubytování dalších 12 osob (+ 4 přistýlky).

Možnost parkování v uzavřeném dvoře.

 

Pokoje

Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, každý pokoj má psací stůl a větší pokoje též minibar, v každá koupelna má fén. Sat TV je samozřejmostí, telefon s přímou volbou a připojení na internet přes Wifi a nebo kabelem. Některé pokoje mají možnost přistýlek. Velikost pokojů je různá od 12 m - menší pokoje až po 40 m - Junior SUITE. Pokoje jsou v kategorii Hotel*** a Hotel***+.
 

Provozní doba

Recepce je v provozu od 7:00 hod do 24:00 hod. Pozdější příjezdy a příjezdy po 22.:00 je potřeba hlásit předem. V recepci je možnou zakoupit suvenýry.
 

Gastronomie

Denní restaurace s vinárnou a salonkem Vám poskytne příjemné klidné prostředí pro večeři ve dvou, pracovní oběd, posezení s přáteli, ale i dostatek prostoru pro všechny společenské a rodinné akce (až 100 míst). V restauraci pravidelně připravujeme akce a specialitou je regionální kuchyně a zahraniční speciality. Velký výběr vín z jížní Moravy - Kobylí, Valtice a Čejkovice
 

Okolí

Turistika v místě a po horách, cykloturistika, běžecké lyžování - 100 km upravených stop, sjezdové lyžování 5 km a 7 km.
V zimních měsících jezdí Skibus přes Nejdek přímo do Skiareálu Klínovec.

Nové relax centrum - Solná jeskyně.
Po 150 letech znovuotevřená Křížová cesta - 100 m od hotelu.
Novinka - jízda na koni a agroturistika v nově otevřeném centru, výhodné balíčky ubytování a koně.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 100 m
Centrum: 5 m
Vlakové nádraží: 400 m
Letiště: 20 km
 

Zpět na Plešivec

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter