SkiArena

Facebook
 

Klínovec – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

16
Jasno

st

17
Skorojasno

čt

15
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Nástup

****
 
Horský hotel
Vejprty
Vzdálenost od střediska
Klínovec:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.4032N
12.9844E

Hotel Nástup prošel v roce 2000 rozsáhlou rekonstrukcí a nyní Vám nabízí kvalitní servis a příjemné prostředí, které byste očekávali od čtyřhvězdičkového hotelu.

Pro chvíle aktivního odpočinku mohou naši hosté využít moderní krytý bazén s vodopádem a masážními tryskami. V hotelu se také nachází fitness koutek, sauna, hřiště na tenis, odbíjenou či nohejbal a hřiště minigolfu.

Hotel Nástup leží u nástupní stanice první sedačkové lanovky Skiareálu Klínovec Sever. V okolí hotelu na Vás čekají běžecké tratě a cyklostezky (jízdní kola můžeme zapůjčit), na Klínovci samozřejmě najdete kvalitní sjezdovky.

Hotel je bezbariérový.
Parkovat lze na vlastním parkovišti střeženém kamerovým systémem.

 

Pokoje

Hostům jsou k dispozici 3 apartmány, 19 dvoulůžkových a 10 jednolůžkových pokojů s možností přistýlky. Ke standardnímu vybavení patří mimo jiné vlastní koupelna, WC, televizor se satelitním signálem, radiobudík, telefon s přímou volbou, přípojka pro PC do hotelové sítě a minibar.
Apartmány se skládají z obývacího pokoje, dvou ložnic a sociálního zařízení.
 

Gastronomie

Hostům a návštěvníkům Hotelu Nástup slouží restaurace (38 míst), denní bar s kulečníkem a ozvučená kavárna (až 60 míst) s tanečním parketem a krásným výhledem na okolní krajinu. V letních měsících je možno posedět na terase a využít i vestavěný gril.
 

Okolí

V okolí hotelu na Vás čekají běžecké tratě a cyklostezky (jízdní kola můžeme zapůjčit), na Klínovci samozřejmě najdete kvalitní sjezdovky.

V blízkosti hotelu Nástup se nacházejí hraniční přechody s Německem (Boží Dar-Oberwiesenthal a Vejprty-Bärenstein). Na výlet si můžete zajet do významného lázeňského města Jáchymov a Karovy Vary.

 

Další

Vstup se psem povolen za příplatek 300,- Kč/den.
 

Zpět na Klínovec

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter