SkiArena

Facebook
 

Klínovec jih – aktuální počasí a sníh

Počasí

14
Zataženo

so

14
Polojasno

ne

16
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Apartmány Jáchymov


 
Apartmán
Jáchymov
Vzdálenost od střediska
Klínovec jih:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.3643N
12.9346E

Celý objekt má bezbariérový přístup a ubytování je tak možné i pro zájemce s invalidními vozíky. Jedinou bariérou je nízký práh mezi chodbou a apartmánem.

Jednotlivé apartmány jsou mimo jiné vybaveny televizorem se satelitním příjmem, rádiem, kompletně vybavenou kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí a v některých apartmánech i mikrovlnou troubou, topinkovačem či kávovarem.

 

Okolí

Zimní sezóna: lyžování v následujících lokalitách: Klínovec, Mariánská, Neklid, Boží Dar nebo přímo v Jáchymově. Uvedené lokality jsou dosažitelné autem, linkovým autobusem nebo pěšky. V případě dostatku sněhu a použití autobusu na Boží Dar je z lokality Neklid možný dojezd na lyžích až k domu. Klínovec je dosažitelný též lanovkou z Jáchymova a návrat je opět možný na lyžích.

Letní sezóna: vhodné východisko pro turistiku - lanovka na Klínovec, autobus na Boží Dar apod. V blízkosti je přírodní koupaliště s minigolfem. V 15 km vzdáleném Klášterci nad Ohří je  AQUAPARK s tobogány - největší vodní atrakce v ČR. Dále je možné absolvovat vyjížďky na koních v 10 km vzdálených Děpoltovicích.

 

Doprava

autobusem - zastávka autobusu cca 200 m od objektu; autobusová linka Praha - Karlovy Vary - Jáchymov
vlakem      -  nádraží Ostrov nad Ohří a dále autobusem do Jáchymova

 

Zpět na Klínovec jih

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter