SkiArena

Facebook
 

Klínovec jih – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Polojasno

ne

13
Polojasno

po

15
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Hotel KRUŠNOHOR

***
 
Hotel
Ostrov
Vzdálenost od střediska
Klínovec jih:
 
9 km
Souřadnice GPS:
50.3035N
12.9508E

Hotel Krušnohor je nově zrekonstruovaný tříhvězdičkový hotel, který se nachází v České republice v její západní části v podhůří Krušných hor a je mezičlánkem mezi střediskem zimních sportů Božím Darem (15 km) a světoznámými lázněmi Karlovými Vary (7 km).

Hotel s recepcí s 24 hodinovým provozem nabízí tyto služby: směnárna, prodej suvenýrů, přístup na internet, e-mail, fax. Obstarání vstupenek, letenek a průvodcovské služby.

Parkoviště, které se nachází cca 400 m od hotelu a je hlídáno 24 hodin denně. Je na něj možné zajistit dopravu na náklady hotelu.

 

Pokoje

Všech 29 pokojů je vybaveno: SAT TV, sprcha, WC, telefon s přímou volbou. K dispozi je zdarma na všech pokojích vysokorychlostní wifi připojení.
 

Provozní doba

24 hodin
 

Gastronomie

Pro hotelové hosty je k dispozici útulná restaurace/snídárna s kapacitou 60 míst a tanečním parketem. Dále pak menší salónek s kapacitou 25 míst. Tyto prostory je vhodné využít pro rodinné oslavy a svatby.
 

Okolí

V letních měsících je k dispozici pro návštěvníky města moderní koupaliště a několik hřišť s umělým povrchem. V případě nepřízně počasí mohou turisté využít bohaté nabídky programu Domu kultury, navštívit výstavy na Staré radnici nebo v Galerii umění v zámeckém parku.
 

Doprava

Zastávka: 500 m
Autobusové nádraží: 500 m
Centrum: 500 m
Vlakové nádraží: 500 m
Letiště: 8 km
 

Zpět na Klínovec jih

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter