SkiArena

Facebook
 

Klínovec jih – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Zataženo

po

18
Polojasno

út

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Radium Palace

****
 
Hotel
Jáchymov
Vzdálenost od střediska
Klínovec jih:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.3584N
12.9342E

Hotel disponuje celkem 157 stylovými jedno, dvou a třílůžkovými pokoji, vhodnými i pro pobyt rodin s dětmi. Pokoje jsou rozdělené do pěti kategorií: Apartmány, Superior Plus, Superior, de Luxe a I.A. Celkem osm pokojů je bezbariérových a pokoje na 5. patře jsou klimatizované. Ve všech budovách komplexu léčebných lázní Jáchymov je ZÁKAZ KOUŘENÍ. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, županem a fénem, WC, TV se satelitními programy, minibarem, zabudovaným trezorem a telefonem. Dětská postýlka je k dispozici zdarma.
 

Provozní doba

Recepce je otevřena 24 hodin denně.
 

Gastronomie

Stravování je možné v pěti stylových restauracích s denním lázeňským menu s výběrem až z osmi pokrmů. Snídaně jsou formou bufetu.
 

Okolí

Jáchymovské lázně jsou součástí Karlovarského kraje a nachází se na úpatí Krušných hor (od 560 do 750 m. n. m.) nedaleko hranic se SRN (hraniční přechod Boží Dar - Oberwiesenthal cca 6 km). Do skiareálů Neklid a Klínovec jsou vzdálené cca. 7 km a od lázní Karlovy vary cca 20 km.
 

Doprava

Autobusové spojení Praha Florenc: odjezd 8.00 hod – příjezd do stanice Jáchymov – lázně cca v 11.00 hod. (od tohoto spoje pro Vás zajišťujemeje bezplatný transfer do jednotlivých léčebných domů) Ostatní spoje s přestupem v Karlových Varech směr Jáchymov – informace IDKV – MHD Karlovy Vary Železniční spojení Do stanice Ostrov dále zajišťujeme přepravu za poplatek 50 Kč. Odjezd z nádraží v 8.10 hod. a 10.45 hod. Silniční směr Karlovy Vary – Ostrov – Jáchymov
 

Zpět na Klínovec jih

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter