SkiArena

Facebook
 

Klínovec areál TJ – aktuální počasí a sníh

Počasí

13
Zataženo

so

12
Polojasno

ne

14
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Apartmány Klínovec Meadows

****
 
Apartmán
Loučná pod Klínovcem
Vzdálenost od střediska
Klínovec areál TJ:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.4076N
12.9839E

Pokud hledáte ubytování na horách a máte rádi Klínovec a Krušné hory, pak zvolte horské apartmány Klínovec Meadows a jejich pronájem. Horské apartmány Klínovec Meadows nabízejík pronájmu v současné době dva řadové domy a čtyři studia. Každá jednotka má vyhrazené místo na parkování. Součástí resortu je recepce, kde vyřídíte všechny náležitosti spojené s ubytováním, venkovní dětské hřiště a společenská zóna. Ze vech jednotek je díky modernímu archtektonickému řešení nádherný výhled do krajiny. Díky vysoké nadmořské výšce Klínovce zde v zimě panují ideální lyžařské podmínky.

 

Provozní doba

Pátek - Neděle, 10.00 až 17.00 hodin. Kontakt na telefonu recepce.

 

Okolí

Ubytování na Klínovci - Apartmány Klínovec Meadows je oblíbeným cílem všech, kteří milují zimu a všemožné zimní radovánky. Leží v nadmořské výšce 950 metrů, což skýtá v zimním období nejen úchvatný pohled na zasněžené panorama Krušných hor, ale zaručuje i dostatek sněhu od podzimu do jara na všech sjezdových i běžeckých tratích. 200 m od resortu se nalézá dolní stanice nové lanovky lyžařského skiareálu Klínovec a v okolí do 10 km lze využít dalšíski-areály Fichtelberg v Německu, Boží Dar, Neklid a Merklín - Mariánská, které jsou ideální pro sjezdové lyžování a snowboard. Klínovec a Krušné hory jsou vhodné místo i pro běžecké lyžování a snowkiting. V létě jsou Krušné hory velmi vhodné pro cyklistiku, horská kola, treking, pěší turistiku a aktivní sporty. Blízko je i wellness, golf, tenis, squash a bowling. Horské apartmány Klínovec Meadovs v Loučné pod Klínovcem jsou ideálním místem i pro výlety do blízkého Německa. Obec, kde resort naleznete leží přímo na česko-německé státní hranici, což vybízí k návštěvě našich německy hovořících sousedů přes hřebeny hor. K procházkám není třeba být vrcholovým sportovcem, přestože i pro ty je tady dostatek příležitostí k náročným cyklistickým výkonům. Při deštivém počasí zvou k návštěvě centra velkých místních hotelů s wellness, je možné si zahrát tenis, squash či bowling.

 

Doprava

Pokud pojedete do hoských apartmánů Klínovec Meadows z Prahy, nestrávíte v autě více než dvě hodiny. Pro cestu lze použít dvě až tři trasy. Pro jízdu z levého břehu Vltavy je nejvhodnější směr Slaný, Louny, Chomutov, pro ty, kteří vyjíždějí z pravého břehu je vhodnější trasa směr Lovosice po dálnici D8 a pak přes Třebenice, Libčeves a Skršín do Mostu a dále do Chomutova. Nově je v provozu obchvat Chomutova, čtyřproudá silnice až nahoru do hor a k tomu kompletně nový povrch silnice až do Vejprt. Ze směru od Plzně vede přístupová trasa přes Karlovy Vary, Ostrov nad Ohří, Jáchymov a Boží Dar.

 

Další

Dvoupodlažní řadové domy o velikosti 80 m2 mají vstupní halu s úložným prostorem pro sportovní vybaven a stojí na vrcholu nabídky pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem. V přízemí najdete velký obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem se a přímým vstupem na terasu s výhledem na horské panorama. V prvním patře je toaleta, koupelna a dvě velké ložnice, z nichž jedna ústí na druhou terasu, která je situována na opačnou stranu než terasa dolní. Ke standardnímu vybavení domu patří venkovní parkovací stání. Prostorné apartmány o celkové výměře cca 70 m2 poskytnou ubytování až sedmi osobám. Apartmány se nalézají v budově M2 a k jejich vnitřnímu vybavení patří i krb. Z přízemí apartmánu jsou přístupné dvě terasy o celkové velikosti 9 m2. Prostorná galerie s krásným výhledem výhledem na horské panorama je určena pro spaní. Studia o výměře od cca 25 m2 do 35 m2 se dají rozdělit do několika kategorií. V přízemí jsou většinou vybavena jednou, nebo dvěmi terasami, což jistě ocení zejména rodiny s dětmi, které tak mohou efektivně využívat ke hrám pozemky patřící resortu. V prvním nadzemním podlaží se nalézají studia s galerií určenou pro spaní, ve druhém podlaží pak jsou tyto studia ještě doplněna balkóny a terasami, které poskytují krásný výhled na Krušné hory.

 

Akce

Dvoupodlažní řadové domy o velikosti 80 m2 mají vstupní halu s úložným prostorem pro sportovní vybaven a stojí na vrcholu nabídky pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem. V přízemí najdete velký obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem se a přímým vstupem na terasu s výhledem na horské panorama. V prvním patře je toaleta, koupelna a dvě velké ložnice, z nichž jedna ústí na druhou terasu, která je situována na opačnou stranu než terasa dolní. Ke standardnímu vybavení domu patří venkovní parkovací stání. Prostorné apartmány o celkové výměře cca 70 m2 poskytnou ubytování až sedmi osobám. Apartmány se nalézají v budově M2 a k jejich vnitřnímu vybavení patří i krb. Z přízemí apartmánu jsou přístupné dvě terasy o celkové velikosti 9 m2. Prostorná galerie s krásným výhledem výhledem na horské panorama je určena pro spaní. Studia o výměře od cca 25 m2 do 35 m2 se dají rozdělit do několika kategorií. V přízemí jsou většinou vybavena jednou, nebo dvěmi terasami, což jistě ocení zejména rodiny s dětmi, které tak mohou efektivně využívat ke hrám pozemky patřící resortu. V prvním nadzemním podlaží se nalézají studia s galerií určenou pro spaní, ve druhém podlaží pak jsou tyto studia ještě doplněna balkóny a terasami, které poskytují krásný výhled na Krušné hory. Při ubytování 7 a více nocí vám zajistíme 5 % slevu na týdenní skipas do Skiareálu Klínovec dle aktuálního ceníku na dané období.

 

Zpět na Klínovec areál TJ

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter