SkiArena

Facebook
 

Vrchlabí – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Polojasno

po

20
Zataženo

út

21
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Hotel U Zvonu

***
 
Hotel
Vrchlabí
Vzdálenost od střediska
Vrchlabí:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.6251N
15.6118E

Hotel U Zvonu je útulný rodinný hotel v centru podhorského městečka Vrchlabí. Nabízíme ubytování ve stylově zařízených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Ve vybavení nechybí vlastní sociální zařízení (koupelny se sprchou nebo vanou), WC, TV + SAT, telefonem a vysokorychlostním internetem.
Wellness hotel U Zvonu Vám nabídne řadu služeb v přízněném Wellness centru, které je umístěno cca. 60 m od hotelu. Ubytování v hotelu U ZVONU je jedinečnou kombinací pobytu v rušném horském městečku Vrchlabí a pobytu v překrásném chráněném horském prostředí Krkonoš. Nabízíme pobyt za skvělou cenu v příjemném rodinném prostředí hotelu U Zvonu a zároveň nabízíme ve spojení s hotelem Gendorf veškeré zázemí a servis málo obvyklý i pro značně větší hot
 

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou švédského stolu. Možnost večeře formou polopenze nebo výběrem z menu ve spřízněné nedaleké restauraci Mincovna.
 

Doprava

Vzdálenost od centra 200 m, kde je také nejbližší bus zastávka. Nejbližší ski areál 1 km a Špindlerův Mlýn, nejlepší zimní středisko ČR 15 km. Autobusové a vlakové nádraží cca 1 km.
 

Zpět na Vrchlabí

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter