SkiArena

Facebook
 

Vrchlabí – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

21
Polojasno

út

21
Polojasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Pension Trautenberk

***
 
Pension
Studenec
Vzdálenost od střediska
Vrchlabí:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.5697N
15.5413E

Pension Trautenberk vznikl v roce 1998 kompletní rekonstrukcí stylové vily z dvacátých let 20. století. Postupnou dostavbou přilehlé budovy s pivnicí Vydrovna a následnou výstavbou školícího centra jsme navýšili kapacitu Pensionu Trautenberk na 63 lůžek. Velká uzavřená zahrada nabízí spoustu klidu, nebo možnost různých aktivit. Bazén, hřiště s umělým povrchem, dětské hřiště venkovní altán pro pořádání grillparty apod. V roce 2003 jsme v naší restauraci začali připravovat hovězí a jiné steaky, kterými jsme opravdu vyhlášeni. Pro firmy nabízíme v našem zázemí ten nejlepší servis a vybavenost spolu s profesionálním přístupem personálu vytváří příjemnou atmosféru.

 

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou bufetu.Hostům nabízíme stravování formou polopenze(cena večeře bez nápojů 85,-Kč) nebo výběr z jídelního lístku naší Steak restaurace Trautenberk.

 

Okolí

Pro rodiny s dětmi je výhodou uzavřenost a velikost zahrady. Z pensionu v těsné blízkosti Krkonoš lze podnikat spoustu výletů do okolí a do hor. V zimě jsou v okolí udržovány běžecké tratě a střediska s vleky jsou velmi dobře dostupná. Vyzkoušejte tedy naše služby a doufáme, že se k nám budete rádi vracet!

 

Doprava

Pension Trautenberk je z Prahy vzdálen 120km (1.5hod)
Jilemnice 5km (bazén, nemocnice, zvědavá ulička, kino a společenský dům)
Dvůr Králové nad Labem (Safari, přehrada Les Království, hrad Pecka)
Vrchlabí 10km (muzeum, lyžařský areál Janova Hora, koně, Herlíkovice, zorbing, vyhlídkové lety)
Špindlerův Mlýn 25km (lyžařské vleky, aquapark, monkey park, bobová dráha)
Jičín 25km (historické centrum, vstupní brána do Českého ráje, hrad Trosky, bazén) Benecko 15km, Horní Mísečky 24km, Trutnov 35km.

 

Akce

Doporučujeme využití našeho wellness. Kvalitní finská sauna s lávovými kameny, které lze polévat a docílit tak parní sauny.Na přání zákazníka provoníme saunu aromatickými oleji nebo bylinkami.Masážní vířivá vana Vás nadchne. Nabízí tři kapitánská křesla, která poskytují perfektní hydroterapii. Samostatné lehátko je oázou pro všechny, kteří milují soukromí.Dále můžete využít sun-sky, solárium nové generace . Nechybí vyhřívaná lavice a pro zdraví Vašich končetin jsou připraveny kneippovy vaničky.

 

Zpět na Vrchlabí

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter