SkiArena

Facebook
 

Svoboda nad Úpou – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

SRUB-KAŠPARÁCI-JANSKÉ LÁZNĚ

***
 
Chata
Janské Lázně
Vzdálenost od střediska
Svoboda nad Úpou:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.6382N
15.7852E

Letní akce! Týdenní pobyt se snídaní za zvýhodněnou cenu 325 Kč na osobu, dětská cena 280 Kč.

Srub Kašparácí nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Hostům je k dispozci venkovní terasa s grilem. K ubytování je poskytována snídaně, která je podávána bufetovým způsobem.
 

Okolí

Janské Lázně je malebné lázeňské městečko, které je centrem sportovního, rekreačního a v poslední době i rekondičního vyžití. Náš srub se nachází na úpatí Světlé a Černé hory a je svoji ideální polohou přímo stvořen k prožití Vaší dovolené. Srub je celoročně dostupný autem a pro návštěvníky je zajištěna možnost parkování přímo na soukromém pozemku. K dispozici jsou 2 lanové dráhy,12 lyžařských vleků,mnoho kilometrů upravených běžkařských tratí. Novinkou ve Ski-areálu TOP2 ***** je 8-místná kabinová lanovka (Černohorský express) a jedna z nejdelších osvětlených sjezdovek v Čechách s možností večerního lyžování v době od 18.00 - 21.00hod. Velice zajímavou a turisty vyhledávanou aktrakcí je přírodní sáňkařská dráha o délce 3,5 km a s celkovým převýšením 560 metrů.
 

Doprava

Hotel Omnia - krytý bazén,whirlpool,sauna; Janské Lázně - bazénový komplex; ZOO Dvůr Králové nad Labem - noční Safari; Adršpach - ojedinělý pískovcový komplex skal; Bobová dráha a Aqua Holiday Park - Špindlerův Mlýn; Babičino údolí - Muzeum Boženy Němcové v České Skalici; Harrachovské sklárny - Harrachov; Retro Park - areál koupaliště v Sejfech (7km)
 

Zpět na Svoboda nad Úpou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter