SkiArena

Facebook
 

Strážné – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Skorojasno

st

17
Skorojasno

čt

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horský hotel Vltava


 
Hotel
Strážné
Vzdálenost od střediska
Strážné:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.6616N
15.612E

Hotel nabízí ubytování o celkové kapacitě 97 lůžek, vhodné především pro rodiny s dětmi, skupiny, školní lyžařské výcviky, školy v přírodě a školící pobyty. Hotel se skládá ze tří budov, dvě ubytovací a jedna restaurační. K dispozici jsou dvou až šestilůžkové pokoje, 6x se samostatným sociálním zařízením, ostatní pokoje mají sprchy a toalety společné na patře. V každé budově je společenská místnost s televizorem, videem a DVD a vybavená kuchyňka. Stravování je zajištěno v hlavní budově hotelu. Polopenzi i plnou penzi možno objednat předem nebo na místě. U objektů jsou hřiště na volejbal, ohniště se sezením, terasy s posezením a v letních měsících nafukovací bazén.
 

Okolí

KRKONOŠE jsou nejvyšším, 400 mil. let starým pohořím České republiky o rozloze 454 km2 s nejvyšší horou Sněžkou (1602 m n. m.). Krkonoše sice nepatří mezi velehory, ale vrcholové partie mají vysokohorský charakter (klima, fauna, flora). Jedinečnost krkonošské přírody vedla v roce 1963 k vyhlášení Krkonošského národního parku. Svou rozlohou 365 km2 patří mezi největší chráněná území střední Evropy a zároveň je biosférickou rezervací UNESCO. TURISTICKÝ A ZIMNÍ RÁJ Síť dobře značených turistických cest nabízí více než sto možností pro putování Krakonošovou říší odpovídajících představám turistických i náročných horských terénů. Přírodní naučné stezky přibližují krásu a jedinečnost Krkonoš. Díky vynikajícím sněhovým podmínkám a množství lanovek, lyžařských vleků, sjezdových a běžeckých tratí patří Krkonoše k ráji zimních sportů.
 

Další

V obci se nachází pošta, samoobsluha a několik restauračních zařízení. Pes povolen, větší rasy po domluvě. Parkování u hotelu v zimních měsících za poplatek 20,-kč/den. Vhodné pro turistiku Toaleta na pokoji Sprchový kout na pokoji
 

Zpět na Strážné

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter