SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

15
Polojasno

po

18
Polojasno

út

18
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Seidl

****
 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7362N
15.623E

Horský pension SEIDL*** - tradiční dům v typické krkonošské architektuře nabízí svým hostům klidné a útulné ubytování v komfortních dvou-, tří-, čtyř- i pětilůžkových pokojích se sprchou, WC a TV-SAT. Hosté si mohou zapůjčit dětskou postýlku, využívat lyžárnu či úschovnu kol. Bohaté, vydatné a pestré snídaně uspokojí jistě i náročného hosta. Rádi Vám připravíme pro posilnění během dne vydatnou svačinu. Ubytování je možné objednat i s polopenzí. Po celodenní túře po horách si můžete dopřát saunu nebo jen příjemně posedět v malé restauraci určené pouze pro hotelové hosty nebo na terase s grilem a krásnými vyhlídkami. V případě zájmu o polopenzi si můžete večer pochutnat na výborné české i mezinárodní kuchyni. Pokud se počasí zrovna nevydaří nebo si budete chtít odpočinout od pohybu, možná vás zlákají zábavné společenské hry, Playstation či brouzdání po internetu.

Rodina Klanicových Vás srdečně zve do své oázy klidu!

 

Pokoje

Horský pension SEIDL*** - tradiční dům v typické krkonošské architektuře nabízí svým hostům klidné a útulné ubytování v komfortních dvou-, tří-, čtyř- i pětilůžkových pokojích se sprchou, WC a TV-SAT. Hosté si mohou zapůjčit dětskou postýlku, využívat lyžárnu či úschovnu kol. Bohaté, vydatné a pestré snídaně uspokojí jistě i náročného hosta. Rádi Vám připravíme pro posilnění během dne vydatnou svačinu. Ubytování je možné objednat i s polopenzí. Po celodenní túře po horách si můžete dopřát saunu nebo jen příjemně posedět v malé restauraci určené pouze pro hotelové hosty nebo na terase s grilem a krásnými vyhlídkami. V případě zájmu o polopenzi si můžete večer pochutnat na výborné české i mezinárodní kuchyni. Pokud se počasí zrovna nevydaří nebo si budete chtít odpočinout od pohybu, možná vás zlákají zábavné společenské hry, Playstation či brouzdání po internetu. Rodina Klanicových Vás srdečně zve do své oázy klidu!
 

Provozní doba

07 00 - 24 00 hodin
 

Gastronomie

Polopenze formou menu .Polévka ,hlavní jídlo ,desert . Cena polopenze je 200,-kč
 

Okolí

Nejvyšší české hory i jejich podhůří jsou jedinečné svou polohou, svou historií a přírodou. Nejvyšší partie hor pokryté tundrou připomínají spíše krajiny Arktidy vzdálené odsud tisíce kilometrů. Níže na svazích hor najdete smrkové a bukové lesy a na loukách rozeseté horské chalupy. V údolích pak kouzelné potoky a řeky a kolem nich rušná i klidná horská střediska. Velká část Krkonoš je chráněna národním parkem - a to na české i polské straně. Pro svou jedinečnost byly dokonce vyhlášeny biosférickou rezervací Unesco. Přesto najdete v horách i v podhůří mnoho příležitostí pro aktivní dovolenou. Od jara do podzimu si můžete vybrat nepočítaně značených cest pro pěší turisty i cyklisty. V zimě pak stovky kilometrů upravených tras pro běžkaře či řadu sjezdových tratí. V horách i ve střediscích pod horami je vždy co vidět a co okusit. KRKONOŠE - HORY ZÁŽITKŮ! --------------------------------------------------------------------------------
 

Doprava

Velmi dobrá dopravní dostupnost. Pension Seidl je 150 metru od ski areálu Medvědín a 400 metru od centra města . Jsme v klidné části města Špindlerův Mlýn.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter