SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

15
Polojasno

po

18
Zataženo

út

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Barbora

***
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7263N
15.6116E

Hotel je situován 300m od centra města a z jeho oken se nabízí krásný výhled na centrum, sjezdové tratě v blízkých lyžařských areálech Svatý Petr a Medvědín i panorama nejvyšších českých hor. Celková kapacita hotelu je 36 pokojů, 108 lůžek včeně 24 přistýlek. Součástí hotelu je terasa s posezením, lehátky pro relaxaci a překrásným výhledem na okolí. V našem hotelu se na Vás těší příjemný personál, výborná kuchyně, sauna, vinotéka s barem a billiardem, stolní tenis, elektronické šipky. Hotel je ideálním místem pro individuální turistiku tak i pro pořádání školení a večírků. Parkoviště před hotelem a Wi-Fi připojení je zdarma.
 

Pokoje

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon, TV/SAT.
 

Gastronomie

Hotelová restaurace (90 míst) s vyhlídkovou terasou nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně v letních měsících grilování na terase (sele na rožni, živáňská, špízy, steaky a ryby na roštu). Vinárna (45 míst) s billiardem a barem nabízí široků výběr kvalitních moravských značkových archivních vín. Konferenční sál až pro 80 osob se základním technickům vybavením.
 

Okolí

Špindlerův Mlýn nabízí celoročně mnoho sportovních příležitostí jako tenis, squash, minigolf, bowling, rybolov, paragliding, provazové dráhy, bobová dráha, sáňkařskou dráhu v zimně, slaňování, samozřejmostí jsou půjčovny horských kol, koloběžek, čtyřkolek, lyží a snowboardů.
 

Doprava

Centrum Špindlerova Mlýna - 200 m
autobusová zastávka - 400 m
lyžařský vlek - 300 m
cyklistické a turistické trasy - 100 m
 

Další

V období od 26.12.2011 do 29.02.2012 jsou pobyty pouze s polopenzí, polopenze ve výši 220,- CZK/ osoba je zahrnuta v ceně.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter