SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Jasno

ne

15
Polojasno

po

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Moravěnka

***
 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.7224N
15.6297E

Rodinný pension Moravěnka Vás osloví svojí rodinnou atmosférou. Ideální ubytování pro rodiny. Díky své poloze v údolí Svatý Petr v obci Špindlerův Mlýn Vám může nabídnout klidné ubytování bez ruchu města a přitom pár minut chůze do centra dění. Pension byl minulý rok kompletně zrekonstruován. Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny soc. zařízením a TV se satalitním příjmem. Je zde možnost připojení k internetu. Kapacita pensionu je 11 pokojů, celkem tedy 32 lůžek. Kouření je v pensionu zakázáno. Přímo u pensionu je parkovište, které je přístupné celoročně. Cena parkovného je 50,- Kč / den. Vzhledem k náročnému terénu dojezd doporučujeme s vozem 4 x 4 nebo se sněhovými řetezy.
 

Pokoje

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny soc. zařízením a TV se satalitním příjmem. Je zde možnost připojení k internetu. Kapacita pensionu je 11 pokojů, celkem tedy 32 lůžek. Kouření je v pensionu zakázáno.
 

Gastronomie

Hostům pensionu je k dispozici snídárna a restaurace. Snídaně jsou podávány bufetovou formou. Jídelní lístek nabízí domácí kuchyni, vč. domácích koláčů, buchet apod.
 

Doprava

Od centra města je pension vzdálen cca 10 - 15 min. procházkové chůze. Nedaleko pensionu (cca 8 min.) se nachází největší sportovní areál ve Špindlerově Mlýně - Svatý Petr, cca 300 metrů od pensionu je lyžařský areál Stoh, sportovní areál Medvědín je vzdálen cca 25 min. chůze. Celoročně můžete využít i skibus, jehož zastávka je 200 metrů od pensionu Moravěnka.
 

Akce

Mistrovství světa žen v alpském lyžování v roce 2011 ve Špindlerově Mlýně. Náš pension se nachází cca. 7 minut procházkovou chůzí od hlavní sjezdovky. Přijeďte podpořit světovou elitu ženského lyžování!!!
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter