SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

16
Oblačno, déšť

13
Zataženo

so

18
Light rain

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Ski Hotel Stoh

***+
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7262N
15.6094E

Sporthotel Stoh je situován ve Špindlerově Mlýně v malebném údolí Svatého Petra. Je ideálním místem nejen pro milovníky sjezdového lyžování, hned u hotelu se nachází 1200m dlouhá stejnojmenná sjezdovka Stoh (právem nazývaná sjezdovkou do nebes), ale i pro letní pěší a cyklistickou turistiku. Možnost využití lyžařské školy s výukovým vlekem a cvičnou loukou. Od centra Špindlerova Mlýna je hotel vzdálen cca 15 minut chůzí. Hned u hotelu je zastávka skibusu, který Vás po Špindlerově Mlýně proveze během několika málo minut.

Hotel disponuje dvou až šestilůžkovými pokoji s vlastním sociálním zařízením a LCD TV. V celém hotelu je k dispozici wifi. V hotelu se nachází restaurace, vinárna a bistro. Ubytování je se snídaní, možnost doobjednání polopenze a plné penze. Polední menu nabízíme od 78 Kč. V hotelu je k dispozici vířivka, fitness, solarium a masáže. Součástí hotelového a lyžařského areálu je veliké parkoviště. Mezi speciální a jedinečné služby hotelu patří pořádání sjezdařských závodů, příprava tratí nebo zapůjčení potřebného materiálu k pořádání podobných akcí.

 

Pokoje

Sporthotel Stoh disponuje dvou-, tří- i velkými čtyřlůžkovými pokoji. Všechny ubytovací kapacity mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením, nechybí v nich bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Prostorné vícelůžkové pokoje jsou velmi vhodné pro rodiny s dětmi.

 

Provozní doba

7:00 - 22:00

 

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace, kde si vyberete z pestré nabídky nejen české domácí kuchyně, ale i kuchyně zahraniční. Posedět u lahodného drinku můžete v naší vinárně. Pro občerstvení během dne Vám poslouží také hotelové bistro.

Hosté Sporthotelu Stoh mají v ceně ubytování zahrnuty snídaně, které jsou podávány v restauraci a to formou bufetových stolů. Polopenze (3-chodové menu) je za příplatek Kč 220,- / os., děti do 12 let mají dětskou polopenzi za Kč 160,-.

 

Okolí

SKI Hotel Stoh je situován  v malebném údolí Svatého Petra ve Špindlerově Mlýně. Je ideálním místem nejen pro milovníky sjezdového lyžování, hned u hotelu se nachází 1200m dlouhá stejnojmenná sjezdovka Stoh (právem nazývaná sjezdovkou do nebes), ale i pro letní pěší a cyklistickou turistiku.

Ve Špindlerově Mlýně najdete veliké množství dalších zábavných aktivit: Aquapark, sáňkařskou dráhu, tenisové kurty, minigolf, bowling, bobovou dráhu, opičí dráhu, zorbing, čtyřkolky, snowtubing, skútry a mnoho dalšího...

 

Doprava

Autem se dostanete k našemu hotelu v průběhu celého roku. U hotelu je rozlehlé parkoviště. Do Špindlerova Mlýna se rovněž bez problémů dostanete také autobusem, z autobusové nádraží Vás v zimní sezóně poté přímo k našemu hotelu odveze skibus.

 

Akce

Hosté ubytovaní v našem hotelu mají 50% slevu na sjezdovku Stoh.

 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter