SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Jasno

ne

15
Polojasno

po

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Kraus


 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7258N
15.5978E

Pension Kraus se nachází 7 minut od centra malebného horského městečka Špindlerův Mlýn, které v srdci Krkonoš nabízí návštěvníkům ze všech koutů světa celoroční sportovní vyžití. V zimním období poskytují střediska Svatý Petr a Medvědín skvělé podmínky pro lyžaře a snowboardisty, pro milovníky běžeckého lyžování je připraveno mnoho kilometrů upravených tratí. V letním období vybízí krásná příroda k turistice, cykloturistice nebo jízdě na koni. Po celý rok jsou návštěvníkům k dispozici kryté tenisové kurty, squash, bowling, bazény s vodními atrakcemi a mnoho dalšího.
 

Pokoje

Pension Kraus nabízí svým hostům dvou a čtyřlůžkové pokoje se sprchovým koutem, WC a lednicí. Čtyřlůžkové pokoje mají navíc kuchyňský kout s kávovarem. Na požádání můžeme na pokoj umístit televizi se satelitem.
 

Gastronomie

Snídaně podáváme formou švédského stolu v útulné jídelně, která je využívána i pro večerní posezení. Za pensionem je vyhrazen prostor pro grilování a opékání buřtů.
 

Další

V pensionu se nekouří. Půjčujeme lyžařské vybavení a horská kola. Malí a středně velcí psi jsou po domluvě vítáni. Parkování je pro hosty celoročně zajištěno přímo u domu. Zastávka skibusu je 200 m od pensionu.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter