SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Jasno

ne

15
Polojasno

po

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Lesana

***
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7264N
15.5894E

Horský hotel Lesana ve Špindlerově Mlýně nabízí ubytování ve 37 dvou- až šestilůžkových pokojích (s možností přistýlky). Celková kapacita hotelu je až 150 lůžek.
Součástí každého nově vybaveného a zmodernizovaného pokoje je vlastní sprcha/WC, TV + SAT, telefon, trezor a mini bar. Poskytujeme pobyt se snídaní, s polopenzí nebo s plnou penzí.
 

Gastronomie

Snídaně a večeře jsou podávány formou švédských stolů, obědy formou výběru z menu. Stylová restaurace s krbem nabízí posezení v útulném prostředí. V našem jídelním lístku najdete speciality české i mezinárodní kuchyně. Ochutnat můžete skvělé krkonošské kyselo, pravou domácí svíčkovou, borůvkové knedlíky nebo i šťavnatý steak… K příjemné náladě přispěje sklenka výborného vína z naší vinotéky nebo půllitr tradičního piva Budweiser Budvar. V letních měsících můžete využít posezení a grilování na přilehlé venkovní terase.
 

Další

Možnost připojení na internet přes wi-fi (pouze v restauraci a u recepce), další možnosti je internetový koutek u recepce. Internet je zpoplatněn.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter