SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

15
Polojasno

po

18
Polojasno

út

18
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Karin


 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.728N
15.5946E

Umístění pensionu v blízkosti lyžařského areálu Medvědín (10 min. chůze) a Svatý Petr je ideální pro milovníky sjezdového lyžování. Do areálu Sv. Petr Vás v zimní sezóně dopraví zdarma skibus, jehož zastávka je 5 min. chůze od pensionu. Sjezdové tratě jsou technicky zasněžovány. Vyznavači bílé stopy mohou využít upravených běžeckých tratí v areálu Horní Mísečky - Benecko. Ve vzdálenosti do 200 m se nachází čtyři restaurace. V okruhu 400 m jsou 2 otevřené tenisové kurty a 4 kurty v halách, 3 squashové kurty, 2 kryté bazény, sauny, bowling a Aquapark s tobogánem. Letní bobová dráha je 800 m od pensionu. V nezimních měsících se Špindlerův Mlýn stává branou horských túr a cyklistických výletů.

Ubytování je připraveno ve dvouložnicových apartmánech pro 2 až 4 osoby a ve trojlůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Všechny apartmány i pokoje jsou vybaveny vlastním WC, sprchou, TV se satelitním příjmem a balkonem.

Pro hosty je k využití společná jídelna, která je vybavena mikrovlnnou troubou, kávovarem, varnou konvicí,  vařičem, lednicí a nádobím, s možností posezení u krbu.

 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter