SkiArena

Facebook
 

Pec pod Sněžkou – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

11
Jasno

ne

13
Polojasno

po

16
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion U vleku Javor


 
Pension
Pec pod Sněžkou
Vzdálenost od střediska
Pec pod Sněžkou:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.6879N
15.7273E

Penzion U vleku Javor stojí v blízkosti sedačkové lanovky na Hnědý vrch v Peci pod Sněžkou. I v zimě oceníte jeho polohu. Prakticky od dveří penzionu je to k nástupní stanici vleku sjezdovky Javor cca 10 metrů. Nachází se prakticky v samém srdci lyžařského areálu s 9 vleky, čtyřsedačkovou lanovkou a 10,5 km sjezdových tratí. V blízkosti penzionu Snowboard Park s překážkami a U rampou. Nejdelší a nejlépe osvětlený svah pro noční lyžování hned před penzionem. Areál myslí i na běžkaře, pro které upravuje desítky kilometrů tratí Penzion u vleku Javor poskytuje ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením a TV. Přímo v penzionu můžete využít nekuřáckou restauraci s českou kuchyní. K dispozici je WiFi. Kapacita penzionu je 35 míst.

 

Pokoje

Útulně zařízené pokoje jsou vybaveny standardně třemi lůžky, nebo čtyřmi lůžky. V každém pokoji je sociální zařízení s toaletou a sprchovým koutem. Na pokojích je také TV.

 

Gastronomie

Nekuřácká restaurace nabízí českou kuchyni. Každý den také pečeme čerstvé buchty nebo koláče.

 

Okolí

Při letním pobytu můžete vyrazit na turistické výlety po okolí. Penzion leží v Krkonošském národním parku. Mezi oblíbené cíle patří nejvyšší česká hora Sněžka, Černá hora, Lesní bouda (ekofarma), rozhledna na Hnědém vrchu, Černohorské rašeliniště, důl Kovárna, lesní zámeček Aichelburg atd. Pec pod Sněžkou nabízí další aktivní vyžítí. Přímo v Peci je adrenalinové centrum Relax Park s bobovou dráhou, trampolínami, lanovým centrem a dalšími atrakcemi. Pro děti je zde nově vybudované dětské hřiště. V hotelu Horizont je možné navštívit krytý bazén a fitness centrum. Na přání můžeme zajistit masáž a kosmetické nebo kadeřnické služby. Při zimním pobytu můžete využít lyžařský areál se sjezdovkami různých obtížností. K dispozici je 10 a půl kilometru sjezdových tratí, včetně sjezdovek s nočním lyžováním. Pro snowboardisty je v Peci nově vybudovaný Snowpark s překážkami a U rampou. Běžkaři ocení desítky kilometrů upravených stop.

 

Doprava

Do Pece je možné se dostat buď linkovým autobusem nebo autem. V případě vlastní dopravy nabízí Penzion u Vleku Javor parkování přímo u budovy zdarma. V zimě je možné využít také krytá garážová stání v nedalekém komplexu apartmánů.

 

Zpět na Pec pod Sněžkou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter