SkiArena

Facebook
 

Pec pod Sněžkou – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

13
Polojasno

po

16
Polojasno

út

17
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Energetik

***
 
Horský hotel
Pec pod Sněžkou
Vzdálenost od střediska
Pec pod Sněžkou:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.6895N
15.7144E

Celková kapacita hotelu je 180 lůžek ve 2-, 3-, 4 lůžkových pokojích s televizí, SAT, koupelnou a WC. Pobyt u nás Vám zpříjemní krkonošská i mezinárodní kuchyně, restaurace, denní bar , kavárna + noční bar, hotelová recepce. Stravování v letním období - snídaně, polopenze nebo plné penze. Stravování v zimním období - polopenze nebo plné penze. Bezdrátové připojení WIFI je pro Vás k dispozici v hale hotelové recepce a v klidové zóně naproti restauraci v 1. patře hotelu. Sportovně založené hosty potěší: plavecký bazén 18x6 m, fitness, tělocvična, stolní tenis. Pro chvíle aktivního odpočinku a relaxace náš hotel nabízí biliár, venkovní whirlpool, finskou saunu, infrasaunu a solárium.
 

Pokoje

Kromě vlastního sociálního zařízení patří do vybavení pokojů dále barevná televize se satelitem, část pokojů je vybavena telefonem, minibarem, rychlovarnou konvicí a ledničkou. Pro náročné klienty či větší rodiny jsou k dispozici 4 nebo 5-ti lůžková apartmá. Převážná většina hotelových pokojů je s balkonem a překrásným výhledem na Krkonoše.
 

Provozní doba

7.00 - 23.00 hod.
 

Gastronomie

Snídaně podáváme bufetovým způsobem, večeře podáváme výběrem z menu.
 

Okolí

Přímo z hotelu je dostupný Lyžařský areál Ski Pec - sjezdovka Hnědý vrch s čtyřsedačkovou lanovkou je od hotelu vzdálena cca 200 m. V hotelu je k dispozici lyžařská půjčovna, lyžařská a snowboardová škola i školička - výuka probíhá na “minivlíčku“ v blízkosti hotelu. I na běžecké trasy pro více či méně zdatné se dostanete přímo od hotelu.

Vzhledem ke své poloze je Hotel Energetik *** v létě i v zimě ideálním místem pro "start" na kratší i náročné výlety po Krkonoších. Dovolenou či víkend u nás můžete strávit po svém, svým vybavením náš hotel uspokojí široké spektrum klientů.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 3000 m
Centrum: 3000 m
Vlakové nádraží: 12 km (Svoboda nad Úpou) Jak se k nám dostanete? V zimním období není možné přijet vozem k hotelu-vjezd není povolen. Vozidla zůstávají na centralním parkovišti v Peci pod Sněžkou - U Kapličky P3 – při příjezdu na hlavní křižovatku v Peci pod Sněžkou doprava, po cca 300m přijíždíte k parkovišti P3 a po zaparkování kontaktovat hotelovou recepci na tel.čísle 499 329 411 s žádostí o dopravu na hotel.) Cena dopravy v zimním období je 100,-Kč/osoba/jízda, děti do věku 4,9 let zdarma. Doprava zavazadel v den příjezdu a odjezdu je zdarma. V létě je možné parkování přímo u hotelu. Při příjezdu do Pece pod Sněžkou projedete hlavní křižovatkou rovně, projedete centrem města směr parkoviště Zelený potok. U tohoto parkoviště zakoupíte v automatu jednorázové povolení k vjezdu do ochranné zóny KRNAP (20,-Kč), pokračujete směrem ke sjezdovce Javor, za mostem u penzionu Javor odbočíte doprava, nad serpentinami dle značení vpravo směr Hnědý vrch a po zpevněné komunikaci dle ukazatelů k hotelu Energetik. Hotel se nachází v chráněném území KRNAP, má vlastní parkoviště ovšem počet parkovacích míst je kvůli ochraně životního prostředí omezen. Je tedy třeba si vždy s rezervací pobytu rezervovat i parkovací místo. Povolení k vjezdu do ochranné zóny KRNAP pro dobu pobytu u nás obdrží hosté po příjezdu na hotelové recepci oproti vratné záloze 500,-Kč. Parkovné je 100Kč/den.
 

Další

Další informace k ceníku “LÉTO 2011“ : Příplatek za polopenzi: 200,-Kč/ osoba/ noc / Děti 2 – 12,9 let sleva 50% Příplatek za plnou penzi: 360,-Kč / osoba / noc / Děti 2 – 12,9 let sleva 50% Dětské slevy: Do 1,9let ZDARMA ( bez nároku na lůžko a stravu) 2 – 4,9let při dvou plně platících osobách: 1.dítě = 100,-Kč, 2.a další dítě sleva 50% z uvedených cen ubytování se snídaní 2 – 4,9let při jedné plně platící osobě: sleva 50% z uvedených cen ubytování se snídaní 5 – 12,9let sleva 50% z uvedených cen ubytování s polopenzí Příplatek za apartmán: 100,-Kč / apartmán/ noc (obsazení apartmánu = min. 4 osoby) Příplatek za domácí zvíře: 150,-Kč / noc Městský poplatek: 17,-Kč / osoba / noc ( osoba 18-70let ) **Dětskou postýlku zapůjčíme zdarma, nutno předem objednat** Doprava v den nájezdu a odjezdu: 50,-Kč / osoba / jízda, děti do 4,9let zdarma Doprava zavazadel zdarma
 

Zpět na Pec pod Sněžkou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter