SkiArena

Facebook
 

Jablonec nad Jizerou – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Polojasno

po

20
Polojasno

út

21
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel U Nás

***
 
Hotel
Jablonec nad Jizerou
Vzdálenost od střediska
Jablonec nad Jizerou:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7021N
15.4611E

Nabízíme ubytování v nově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí, telefonem s přímou provolbou, LAN internetem a trezorem. K dispozici je hotelová restaurace s barem a vynikající kuchyní. Součástí hotelu je i klub, biliárd, dětský koutek a školící centrum vhodné pro pořádání firemních akcí. Můžete vyzkoušet naše Balneo se saunou a bazénem s protiproudem nebo bazén se slanou vodou. Nově otevřen regenerační centrum s moderní hydromasážní vanou, masérským lehátkem a privátní atmosférou. Centrum nabízí různé druhy koupelí, masážních procedur a relaxačních zábalů nebo námi doporučené kombinace sestavené do výhodných balíčků. Hotel je otevřen celoročně.
 

Pokoje

Nabízíme ubytování v 18 pokojích s kapacitou 53 lůžek, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchou, televizí, telefonem s přímou provolbou, připojením k internetu a sejfem. 6x 2-lůžkový, 7x 3-lůžkový, 2x 4-lůžkový, 2x 4-lůžkový se 2 ložnicemi (rodinný) Můžete se ubytovat i v nadstandardním mezonetovém pokoji (2 ložnice + obývací pokoj) pro 4 osoby.
 

Provozní doba

11:00 - 23:00
 

Gastronomie

V HOTELU U NÁS pro Vás máme stylovou restauraci s krbem a barem s kapacitou až 80 míst. V atraktivním prostředí najdete vše, co k dobré restauraci patří – výbornou kuchyni, dobré pití a milou obsluhu.
 

Okolí

Stálá možnost volby programu podle času a chuti – to je výhoda pobytu v Bratrouchově.Dlouhé roky je tato část považovaná za ráj lyžařů-sjezdařů, perfektní jsou i kilometry běžeckých stop. Vynikající příležitost tady nacházejí i vyznavači horských či trekových kol. Klidné okolí je ideální i pro rodiny s dětmi.
 

Doprava

Příjezd autem: Silnice I-14 mezi Jilemnicí a Jabloncem nad Jizerou, odbočka obec Bratrouchov značená z obou stran – po silnici pořád rovně nahoru pak zatáčka doleva a až k hotelu, který je označen.

Příjezd od Prahy: R-10, E-65 na Turnov –Železný Brod – Plavy – odbočka Zlatá Olešnice – Jablonec nad Jizerou – směr Jilemnice, Vrchlabí – 2.odbočka obec Bratrouchov

V zimě doporučujeme sněhové řetězy Autobusové nádraží: 4000 m Vlakové nádraží: 4000 m

 

Další

Příplatky: pes 150 Kč/den (pouze na některých pokojích), dětská postýlka 50 Kč/noc (oboje je potřebné rezervovat).

Neobsazené lůžko 70%

 

Zpět na Jablonec nad Jizerou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter