SkiArena

Facebook
 

Jablonec nad Jizerou – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Polojasno

po

20
Polojasno

út

21
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Alf

**
 
Pension
Rokytnice nad Jizerou
Vzdálenost od střediska
Jablonec nad Jizerou:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7193N
15.4227E

Ve známém lyžařském středisku Rokytnice nad Jizerou čeká na své hosty náš Pension Alf.U penzionu je zastávka skibusu,odjezd každou hodinu.Skibus zdarma

Parkování přímo u penzionu zdarma. K dispozici je společenská místnost.

 

Pokoje

Nabízíme pohodlné a cenově příznivé ubytování ve 12 pokojích, celková kapacita objektu je 36 osob. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, možnost zapůjčení televize (ČT 1, ČT 2, Nova TV, satelitní příjem).

 

Gastronomie

Restaurace s celoročním provozem nabízí minutková a hotová jídla. Snídaně se podávají formou bufetu. Kapacita restaurace je 55 míst. V létě příjemné posezení na terase - 50 míst, možnost grilování. Pro školení, různé akce, svatby je možné pension uzavřít.

 

Okolí

V blízkosti pensionu je autobusová zastávka, jízda na koních, tenisový kurt, bowling, koupaliště (1800 m). V zimních měsících ideální lyžařské podmínky.

 

Doprava

Pension se nachází nedaleko silnice Harrachov - Špindlerův Mlýn a je celoročně dobře dostupný vlastní,autobusovou i vlakovou dopravou. Má ideální výchozí pozici pro pěší i cyklo turistiku. U pensionu je autobusová zastávka,500 m vlaková zastávka, jízda na koních, tenisový kurt, bowling, koupaliště (1800 m) aj.

 

Zpět na Jablonec nad Jizerou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter