SkiArena

Facebook
 

Herlíkovice – Bubákov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

út

20
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel a Pension Albis

***
 
Hotel
Vrchlabí
Vzdálenost od střediska
Herlíkovice – Bubákov:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.656N
15.6023E

Hotel Albis má pro Vaše pohodlí připraveno ubytování ve 20 pokojích a 1 apartmánu. Budova pensionu má kapacitu 40 lůžek, kde vždy dva pokoje mají společné sociální zařízení. Pokoje jsou vybaveny umyvadlem, telefonem a rádiem. V přízemí pensionu jsou hostům k dispozici garáže.

Hostům je zdarma k dispozici uzamykatelné parkoviště, úschovna kol a kryté stání pro motorky. Bezplatné připojení k internetu.

Kromě standardních ubytovacích a stravovacích služeb hotel Albis nabízí: směnárna, telefonní a faxové služby, informační servis, praní a žehlení prádla, hotelová garáž, úschovna lyží a kol, hotelový trezor, zapůjčení společenských her, prodej suvenýrů, zprostředkování dalších služeb (masáž, sauna, bowling, sportovní potřeby, výlety s průvodcem).

 

Pokoje

Pokoje hotelu jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, rádiem, telefonem a součástí některých pokojů je lednice. Na pokoje je možno přidat přistýlku nebo dětskou postýlku.
 

Gastronomie

V hotelové restauraci, disponuje 60 místy, se podávají snídaně formou švédského stolu, je možné ji také využít jako samostatnou školící místnost s technickým vybavením. Snack bar s biliárovou hernou byl nově otevřen 1.12.2004, jeho kapacita je 60 míst.
 

Doprava

Zastávka: 150 m Autobusové nádraží: 3000 m Centrum: 2000 m Vlakové nádraží: 3000 m Letiště: 5000 m
 

Další

Ubytování na jednu noc příplatek 50 Kč / osoba

Vícelůžkové pokoje jsou bez TV, TV za příplatek 100Kč.

 

Zpět na Herlíkovice – Bubákov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter