SkiArena

Facebook
 

Harrachov – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Jasno

ne

17
Polojasno

po

19
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

NaturaPark Resort ***

***
 
Hotel
Harrachov
Vzdálenost od střediska
Harrachov:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7769N
15.4319E

NaturaPark Resort *** má ideální polohu v širším centrum Harrachova, 200 metrů od lyžařského a sportovního areálu Zákoutí a 300 metrů od centra. Ubytování s elegantním interiérem nabízí v kategorii Holiday a Luxury dostatek soukromí v klidném prostředí. Každý chalet má k dispozici terasu, jedno kryté nebo povrchové parkovací stání a velký obývací prostor s posezením, jidelním koutem a vybaveným kuchyňským koutem. Celý resort je obestřen zelení s klidnou atmosférou a k dispozici jsou dětská hřiště včetně arény pro míčové hry nebo zahradní gril.

NaturaPark Resort *** je výchozím bodem mnoha značených turistických tras a cyklostezek. V sousedním **** hotelu vzdáleném jen 50 metrů je možné využít wellness a krytou tenisovou halu.

 

Pokoje

NaturaPark Resort *** nabízí 19 chaletů v kategorii Holiday a Luxurry.

Holiday chalet nabízí vlastní obývací prostor s kuchyňským koutem s přímým vstupem na terasu, pět samostatných ložnic z nichž tři ložnice mají velká manželská 2lůžka a dvě ložnice mají čtyři samostatná lůžka a vlastní sociální zázemí. Maximální kapacita je 10 lůžek.

Luxury chalet nabízí vlastní obývací prostor s kuchyňským koutem s přímým vstupem na terasu, čtyři samostatné ložnice z nichž jedna ložnice má samostatné lůžko, dvě ložnice mají velká manželská 2lůžka a jedna ložnice má samostatné lůžko a jednu velkou manželskou postel. Maximální kapacita je 7 lůžek. Luxury chalety jsou ideálně situované na úpatí resortu orientované na panorama skokanských můstků.

 

Provozní doba

Nepravidelná otevírací doba recepce:

Check-in od 16:00 do 20:00 hodin.

Check-out do 10:00 hodin.

Kontakt: + 420 737 737 737

 

Gastronomie

Balená snídaně je doručována každý den mezi 8:00 a 9:00 na chalet.

 

Zpět na Harrachov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter