SkiArena

Facebook
 

Harrachov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Lovecká Mumlava

***
 
Hotel
Harrachov
Vzdálenost od střediska
Harrachov:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7705N
15.4395E

Lovecká Mumlava je hotel horského typu.Nabízíme ubytování v 25 - ti příjemně zařízených pokojích standartního typu.Součástí pokojů je sociální zařízení, v některých TV + DVD. Hotelovým hostům je k dispozici sauna (za poplatek), lyžárna a úschovna kol, pingpong, šipky, trampolína, dětská herna, dětské hřiště.Přímo u hotelu se nachází nehlídané parkoviště. Součástí hotelu je restaurace s širokým výběrem jídel za velmi přijatelné ceny a také venkovní terasa s celoročním provozem. Hotel je situován v lesnaté části obce Harrachov, v těsné blízkosti lyžařských stezek, cyklistických a turistických tras, 100 m od autobusového nádraží.Hlavní lyžařské areály Čertova Hora ( cca 1000 m od hotelu) a Rýžoviště ( cca 800 m od hotelu) jsou snadno dostupné pěšky či ski busem. 500 metrů od hotelu se nachází turisticky zajímavá lokalita Mumlavský vodopád.

 

Pokoje

Typy pokojů: 15 dvojlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením.  2 trojlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky. 1 trojlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením. 1 malý rodinný apartmán (2 lůžka + 1 lůžko s možností přistýlky, rozmístěné do dvou pokojů) s vlastním sociálním zařízením a společným vstupem. 2 rodinný apartmán ( 2 x 2 lůžka rozdělená do dvou pokojů) s vlastním sociálním zařízením a společným vstupem. 1 třípokojový rodinný apartmán ( 2 x 2 lůžka + 1 lůžko s možností přistýlky, rozmístěné do tří pokojů) s vlastním sociálním zařízením a společným vstupem. 1 čtyřlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením. Všechny pokoje jsou vkusně a útulně zařízeny masivním dřevěným nábytkem, některé pokoje navíc televizí a DVD.

 

Provozní doba

8.30 - 19.00

 

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí svým hostům široký výběr jídel z oblasti české kuchyně i krajových specialit za velmi příznivé ceny.Součástí restaurace je terasa s celoročním provozem.

 

Okolí

Hotel je umístěn v krásné lesnaté části Harrachova přímo na stezce vedoucí k Mumlavskému vodopádu.Je zde mnoho možností trávení volného času.Okolní lesy jsou ideálním místem pro houbaře, těsná blízkost turistických, cyklistických a lyžařských tras nabízí bezpočet možností pro sportovní vyžití i pro klidné procházky kouzelnou přírodou podél řeky Mumlavy.Nedaleko od hotelu se nachází lyžařské areály Rýžoviště a Čertova Hora.

 

Doprava

Do Harrachova je přímé autobusové spojení z Prahy, autobusové nádraží je 100 m od hotelu.

 

Další

Hoteloví hosté si mohou zahrát stolní tenis a šipky.Dětem je k dispozici dětská herna, venkovní hřiště s houpačkou a prolézačkou, trampolína.

 

Akce

 Silvestr: cena : 750,- Kč / osoba / noc se snídaní + 1.300 vstupné na silvestrovský večírek s hudbou. V ceně vstupenky je konzumace veškerých jídel i nápojů ( nealko i alko) po celý večer a silvestrovský přípitek. Minimální délka pobytu pro silvestrovské období je 3 noci.

 

Zpět na Harrachov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter