SkiArena

Facebook
 

Benecko – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

st

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horský hotel Kubát

***
 
Horský hotel
Benecko
Vzdálenost od střediska
Benecko:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.6651N
15.5564E

V horském sportovním, turistickém a rekreačním středisku Benecko na na západním svahu hory Žalý.

36 pokojů se sociálním zařízením, tv/sat, telefonem, možnost přistýlky - rozkládací gauč 160cm dlouhý, 1 rodinný pokoj se dvěma ložnicemi, koupelnou, WC, TV-sat .

Hotelová restaurace s domácí kuchyní a místními specialitami - Benecké kyselo. Hotelový bar s možností kouření, salonky s bezplatným připojením WIFI, jeden salonek se SAT-TV.

Recepce s prodejem drobného zboží a směnárnou.

Cena ubytování zahrnuje:
ubytování se snídaní, parkování u hotelu, stolní tenis, šipky.                                                                                                                                                   - V zimě - úschova lyží. Každý host ubytovaný v hotelu obdrží Kartu hosta na slevy ve Skiareálu Benecko.                                                                                     - V létě -ubytování se snídaní , venkovní dětské hřiště s houpačkami a prolézačkami, venkovní ohniště, tenisový kurt s umělým povrchem,úschova kol.   

                 Pro seniory odpolední šálek kávy/čaje s koláčem.

Poskytujeme slevy a výhody držitelům karet věrnostního programu Sphere card a ÚAMK.

Placené služby - sauna. Pes - Kč 100,--/pes/noc.                                                                                                                                                                Ceny 31.12.2012 zahrnují silvestrovskou oslavu s živou hudbou, slavnostním menu, studeným snackbarem, novoročním přípitkem, půlnočním občerstvením, nápojovým bufetem. Ceny nezahrnují místní poplatky.

 

Pokoje

Jednolůžkový pokoj, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky (gauč 160 cm dlouhý), se sociálním zařízením, tv/sat,.
Rodinný pokoj se dvěma oddělenými ložnicemi, koupelnou s vanou, WC, TV-sat a telefonem.
Dětská postýlka na požádání předem zdarma.

 

Provozní doba

8°° - 22°° hod.

 

Gastronomie

Ke všem pobytům v našem zařízení je možno dokoupit polopenzi Za 79 Kč/ noc.Výběr ze dvou polívek a dvou hlavních jídel.Pro seniory odpolední šálek kávy a moučníkk zdarma.

 

Okolí

Letní sezona: Benecko je svou polohou ideálním výchozím místem pro pěší túry a cykloturistiku po značených cestách do celých Krkonoš. Zastávka Krkonošského cyklobusu je přímo u hotelu. Hřiště s výukou golfu se 6 jamkami, projížďky na koních, houbaření, krytý bazén Jilemnice, Aquapart Špindlerův Mlýn nebo lenošení na sluníčku.

Zimní sezona: Ski-areál Benecko - upravené, zasněžované sjezdovky obtížnosti modrá a červená, s večerním lyžováním, sedačkovou lanovkou a 11 vleky dostupné na lyžích od hotelu, zasněžovaná sjezdovka pro nejmenší lyžaře s dětským vlekem, přírodní kluziště, snowtubing. Půjčovny lyžařské výzbroje se školami pro výuku lyžování a snowboardingu. Upravované běžecké tratě s propojením na Horní Mísečky.
Pro pokročilejší lyžaře - Ski-areál Herlíkovice - 10 km, Ski-areál Špindlerův mlýn - 25 km.
Kryté kluziště Vrchlabí.
Na Benecku je bowlingová herna s kulečníkovými stoly.

 

Doprava

Na nejvyšším bodě silnice mezi Vrchlabím a Jilemnicí.

Autobusová zastávka: hotel Kubát 20m
Centrum: 300 m

 

Další

Slevy:

při ubytování na pokoji s nejméně dvěmi osobami platícími plnou cenu:
děti do 5. narozenin zdarma, od 5. do 12. narozenin - sleva na ubytování s polopenzí a silvestrovskou oslavu. Sleva na ubytování s polopenzí též pro starší 15 let při ubytování na přistýlce v pokoji s obsazenými pevnými lůžky za plnou cenu. Pro mládež 15-18 let sleva na silvestrovskou oslavu.
Pes: Kč 100,-/noc.

Placení:
V letní sezoně - na recepci hotelu před ukončením pobytu v hotovosti.
V zimní sezoně - záloha 50% celkové ceny pobytu předem na účet hotelu a zbytek na recepci hotelu před ukončením pobytu v hotovosti.
Při placení na recepci akceptujeme platební karty Visa, MC, Maestro, Diners Club.

Poskytujeme slevy a výhody držitelům karet věrnostního programu Sphere Card a ÚAMK.

 

Akce

Akce: firemní rauty , svatby , školy v přírodě , lyžařské výcvik

 

Zpět na Benecko

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter