SkiArena

Facebook
 

Benecko – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

út

20
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Žalý

***
 
Hotel
Benecko
Vzdálenost od střediska
Benecko:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.669N
15.5595E

Hotel Žalý se nachází v obci Benecko, která je nejvýše položená obec v Krkonoších, rozkládá se na jižním svahu hory Žalý, v létě tu zapadá sluníčko až po 21 hod. Nádherný panoramatický výhled, nezapomenutelné západy slunce, klidné prostředí. Pobyty vhodné pro všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi, školy a školky v přírodě, lyžařské výcvikové kurzy, sportovní soustředění, svatby, firemní akce, školení, dětské tábory. Hotel Žalý Vám nabízí maximální vyžití, relaxaci a odpočinek díky službám: sauna, fitcentrum, možnosti masáží (relaxační, rekondiční, baňkování, anticelulitidové, ale i medová nebo čokoládová masáž), vertikální turbosolarium s biotrubicemi, kulečník, šipky, stolní tenis, půjčovna sportovních potřeb (horská kola, běžecké lyže, boby, saně), pro děti hrací prostory s hračkami, parkoviště zdarma (v zimě doporučujeme sněhové řetězy), v restauraci připojením k internetu zdarma, formanka, taneční parket,(živá i reprodukovaná hudba dle aktuální nabídky). Zimní období- upravované běžecké tratě začínají prímo před hotelem, sjezdové tratě uměle zasněžované různých délek jsou také v blízkosti, možnosti nočního lyžování, snowtubingu atd.

Letní období- značené cyklostezky malebnou krajinou Krkonošského národního parku, vyjížďky na koních (Janova farma Hucul), pěší turistika, dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, skluzavkou, trampolínou a pískovištěm, tenisové kurty 300m, travnaté hřiště, les plný hub a borůvek,ohniště (možnost opékání) atd.
 

Pokoje

Všechny pokoje mají vlastní soc.zařízení, TV+SAT, lednici, telefon. K dispozici jsou dvou, tří, čtyř lůžkové pokoje a apartmá - (ložnice-dvě pevná lůžka+obývací pokoj-možnost až tří přistýlek).
 

Gastronomie

Snídaně formou švédského stolu, ostatní strava servírovaná.
 

Zpět na Benecko

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter