SkiArena

Facebook
 

Benecko – aktuální počasí a sníh

Počasí

st

18
Polojasno

čt

17
Light rain showers

13
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Sůva


 
Hotel
Benecko
Vzdálenost od střediska
Benecko:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.6655N
15.5484E

Hotel SŮVA prošel v letech 2006/2007 kompletní rekonstrukcí a nabízí jen ty nejkvalitnější služby v oblasti stravování a ubytování v Krkonoších. Pro naše hosty jsou tedy připraveny kompletně nové pokoje vč. vybavení, restaurace s barem, oddělený salónek, venkovní terasa a parkoviště.

Hotel SŮVA je umístěn v krásném prostředí horského střediska Benecko v Krkonoších. Cyklistické a turistické trasy vedou přímo okolo hotelu.
- V bezprostřední blízkosti jsou nákupní i zábavní střediska (letní i zimní snowtubing, bowling, lyžařské školy, sjezd na koloběžkách apod.)
- Dostupnost vleků je od 50m (dětský) do 100m (poma, lanovka, kotvy). Menší běžecké kolečko vede přímo kolem hotelu, nejdelší běžecké tratě v ČR jsou od hotelu 500m.
- Hotel je svou polohou ideální pro vycházky s kočárkem po rovnějších turistických cestách s krásnými výhledy i výlety pro náročnější turisty.
- Již z hotelové restaurace se můžete kochat výhledem do kraje a z celého Benecka jsou vidět krásná panoramata Krkonoš. Benecko je navíc nejslunnější středisko v Krkonoších!

 

Pokoje

Dvoulůžkové až šestilůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny SWC a TVSAT.

 

Gastronomie

Hotel SŮVA na Benecku nabízí kvalitní kuchyni nejen svým ubytovaným hostům, ale třeba i návštěvníkům Krkonoš, lyžařům, kteří si potřebují odskočit na pořádný oběd, kolemjdoucím turistům či cyklistům.

- snídaně formou bufetu
- obědy a večeře výběrem z jídelního lístku

Nově zrekonstruovaná restaurace nabízí 50 míst v příjemně zařízeném interiéru. K dispozici je vybavený bar s točeným pivem Krakonoš, vinotékou, nealko nápoji a koktejly. Restaurace má nekuřácký provoz a pro klidnou večeři rodičů dětský koutek

Vedle hotelové restaurace je k dispozici oddělený salónek, který nabízí 51 míst a je přímo ideální pro:

- firemní akce a prezentace
- svatby
- oslavy narozenin
- třídní srazy
- smuteční hostiny
- školy v přírodě

 

Další

Parkování před hotelem. Pes povolen zdarma. 2 - dvoulůžkový pokoj 3 - třílůžkový pokoj 4 - čtyřlůžkový pokoj Pokoje se sociálním zařízením Satelit na pokoji Sprchový kout na pokoji Televizor na pokoji Toaleta na pokoji Vhodné pro turistiku

 

Zpět na Benecko

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter