SkiArena

Facebook
 

Benecko – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Jasno

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horská chata u Jagušky


 
Pension
Jilemnice
Vzdálenost od střediska
Benecko:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.6614N
15.5107E

Horskou chatu u Jagušky najdete v západních Krkonoších kousek od Jilemnice, v těsné blízkosti lyžařského areálu Vítkovice a cyklistických tratí Krkonošské magistrály. Nabízíme vysokou kvalitu ubytování, dětský koutek, společenskou místnost, možnost vlastního vaření, zdarma připojení k internetu (Wifi).
 

Pokoje

Horská chata u Jagušky nabízí 3 pokoje a 2 apartmány. Celková kapacity je 17 lůžek a 5 přistýlek. Pokoje jsou vybaveny nábytkem z přírodního dřeva. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Na každém pokoji je k dispozici TV. Ve společenské místnosti jsou k dispozici deskové hry, knihy, časopisy a hračky pro děti. Ve společenské místnosti je TV se satelitem a DVD přehrávačem. V hlavní chodbě jsou umístěny elektronické šipky a nástěnka s tipy na výlety.
 

Provozní doba

Správce je k dispozici na Hospodě pod Javorem 50m od penzionu U Jagušky, na penzion se dostaví v domluvený čas na telefonu (+420) 606 447 374
 

Gastronomie

Penzion nabízí k dispozici plně vybavenou kuchyni pro vlastní vaření. Stravování je též možné v blízké restauraci pod Javorem, cca 50 metrů od penzionu.
 

Okolí

Penzion se nachází v chráněném krajiném pásmu ve vesničce Křížlice. Jedná se o chatovou oblast kde je minimální až nulový provoz vozidel.
 

Doprava

Autem z Jilemnic cca 7 Km.
 

Akce

Nabízíme celoroční pronájem dohodou s majitelem objektu. Pro skupiny nabízíme též pronájem celého penzionu.
 

Zpět na Benecko

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter