SkiArena

Facebook
 

Tanvaldský Špičák – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Krmelec


 
Pension
Albrechtice v Jizerských horách
Vzdálenost od střediska
Tanvaldský Špičák:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7594N
15.2727E

Penzion Krmelec se nachází přímo na úpatí Tanvaldského Špičáku v Albrechticích v Jizerských horách, hned vedle nástupu na 4-sedačkovou lanovku. Penzion Krmelec prošel rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací všech pokojů. V penzionu je 7 pokojů (max. kapacita 24 lůžek). Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, na chodbě u pokojů je dětský koutek. V přízemí je lyžárna s moderním vyhřívacím zařízením na lyžařské boty. Součástí restaurace je i salonek vyhrazený jen pro ubytované. V místnosti je též dětský koutek a TV. Automobil můžete zaparkovat přímo u objektu.

Město Albrechtice leží mimo centrum největšího turistického ruchu, přesto však nabízí pestrou škálu možností, jak prožít krásnou a příjemnou dovolenou nejen během lyžařské sezóny, ale i v průběhu celého roku. V okolí se nachází jeden z nejkrásnějších cykloturistických areálů v Čechách, pro pěší turistiku lze navíc využít velké množství značených turistických stezek.

Albrechtice nabízí i další možnosti všestranného vyžití:

NOVÁ 4-SEDAČKOVÁ LANOVKA !! 6 lyžařských vleků v různých stupních náročnosti v bezprostřední blízkosti penzionu, možnost večerního lyžování

Udržované dlouhé běžecké stopy, Ski-areál Špičák I. a II. půjčovna i servis sportovního vybavení na zimní sporty (lyže, snowboard) výuka lyžování a jízdy na snowboardu v lyžařské škole pro děti i dospělé

V obci fotbalové, nohejbalové a volejbalové hřiště tenisové kurty projížďky na koních, v kočáru i na saních

V letním období koupání v cca 3.5km vzdáleném koupališti nebo ve 12km vzdálené jablonecké přehradě

 

Gastronomie

V objektu penzionu se nachází restaurace. 

 

Okolí

Celé okolí je protkáno turistickými a cyklistickými trasami, které vedou do všech známých míst Jizerských hor - Bukovec, Jizerka, Souš, Desná, Kořenov, Snědava a další. Pobyty jsou vhodné pro klidnou rodinnou dovolenou, milovníky toulek a procházek po horách i pro cyklisty.

V okruhu od 2 do 50 km je bohatá nabídka kulturního a sportovní vyžití - zámek Sychrov, zřícenina hradu Trosky, hrad Grabštejn, Liberec (ZOO a botanická zahrada), Ještěd, Radvánovice u Turnova (Šťastná země - rozsáhlý areál pro děti). Nová bobová dráha v Janově nad Nisou, nejdelší v ČR. Možnost výletů do Polska do Jelení Hory za kulturou i nákupy.

 

 

Zpět na Tanvaldský Špičák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter