SkiArena

Facebook
 

Tanvaldský Špičák – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Gentiana

**
 
Pension
Desná
Vzdálenost od střediska
Tanvaldský Špičák:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7575N
15.3076E

Penzion Gentiana ležící na okraji obce Desná má svůj soukromý oplocený pozemek se zahradou, krbem a otevřeným ohništěm.

V oploceném areálu je i parkoviště pro naše hosty, takže nemusíte nechávat své vozidlo na silnici. Příjezdová cesta k objektu se v zimě udržuje.

Kromě ubytovacích prostor je návštěvníkům k dispozici jídelna se společenskou místností s krbem kde jsou k dispozici televize se satelitem a mini bar. Penzion slouží výhradně svým hostům. Pokud jste majiteli psa a chcete, aby jel s Vámi na rekreaci, může bydlet s vámi a dokonce Vám ho zkrášlí v psím salonu, který je součástí penzionu.

 

Pokoje

Ubytovací kapacita je max. 19 lůžek. Všechny pokoje jsou s kompletním sociálním zařízením. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy. Jsou zde 2 pětilůžkové pokoje, 1 třílůžkový pokoj a 3 dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje mají standardní vybavení pro ubytování. Televizor včetně satelitu je pouze ve společenské místnosti.
 

Provozní doba

stálá
 

Gastronomie

Mimo ubytování máte i možnost stravovaní formou polopenze nebo pouze snídaně a nebo jen večeře. Stravování je nutno si dohodnout dopředu.
 

Okolí

Město Desná v Jizerských horách je vzdáleno 12 km od lyžařského centra Harrachov a 15 km od okresního města Jablonec nad Nisou. Jizerské hory a Krkonoše jsou jedny z nejnavštěvovanějších lokalit v ČR jak v zimě, tak v létě. V Jablonci a Liberci můžete navštívit atraktivní aqua centra se skluzavkami.

Terén a vybavení oblasti jsou vhodné k sjezdovému i k běžeckému lyžování a v letním období k turistice a jízdě na horském kole. Lyžařské vleky můžete nalézt nedaleko centra na Parlamentu, který je osvětlen i v noci, dále např. U křížku, Černá říčka a pro náročnější i na nedalekém Špičáku, pro běžecké lyžování je důležitá možnost nástupu na Jizerskou magistrálu.

 

Doprava

Zastávka: 1000 m Centrum: 1000 m Vlakové nádraží: 500 m
 

Další

od 3.1.2010 do 28.1.2010 sleva ubytování na 250,-Kč osoba/noc od 3.3.2010 - ?- 250,-Kč
 

Zpět na Tanvaldský Špičák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter