SkiArena

Facebook
 

Severák – Hrabětice – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

15
Jasno

ne

17
Polojasno

po

19
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmány DOMA

***
 
Apartmán
Janov nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Severák – Hrabětice:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.766N
15.1879E

Apartmány DOMA K pronájmu nabízíme 3 nové apartmány (à 50 m²). Apartmány mají 4 lůžka (s možností jedné až dvou přistýlek pro děti) nebo 2 lůžka. Jsou vybaveny koupelnou (WC, sprcha či vana, umyvadlo), kuchyňským a jídelním koutem (lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí), barevnou televizí se satelitními programy, CD-MP3 přehrávačem a WiFi připojením k internetu. Nabízíme samotné ubytování, ubytování se snídaní, případně s polopenzí. K dispozici je restaurace pro hosty penzionu, kterou nabízíme buď jako společenskou místnost, možno i s obsluhou. Každý apartmán má vlastní box na úschovu lyží, v objektu je možné uložit kola, půjčit si sportovní vybavení nebo si nechat na míru připravit sportovní programy pro celou rodinu. Parkování je na parkovišti přímo vedle objektu, případně v garáži.
 

Pokoje

K pronájmu nabízíme 3 nové apartmány (à 50 m²). Apartmány mají 4 lůžka (s možností jedné až dvou přistýlek pro děti) nebo 2 lůžka. Jsou vybaveny koupelnou (WC, sprcha či vana, umyvadlo), kuchyňským a jídelním koutem (lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí), barevnou televizí se satelitními programy, CD-MP3 přehrávačem a WiFi připojením k internetu.
 

Provozní doba

8.00 - 20.00 HOD
 

Gastronomie

Nabízíme samotné ubytování, ubytování se snídaní, případně s polopenzí. K dispozici je restaurace pro hosty penzionu, kterou nabízíme buď jako společenskou místnost, možno i s obsluhou.
 

Okolí

Jablonecko vymezuje na jihu Železnobrodsko a Maloskalsko s řekou Jizerou, na západě sousedí s Libercem, sever tvoří hráz Jizerských hor a hranice s Polskem, na východě a severovýchodě přechází v malebné Podkrkonoší a západní část Krkonoš. Přes svou malou rozlohu je Jablonecko zajímavé v každou roční dobu a je až s podivem, kolik zeměpisných a turistických pozoruhodností v něm lze objevit. Na jihu zdaleka viditelné pískovcové Suché skály, hrad Frýdštejn či vyhlídka Pantheon v Malé Skále, ale i typická lidová architektura, lákající nejen turisty, ale i malíře a fotografy. Středu oblasti kolem okresního města dominuje systém rozhleden, vybudovaný na významných kopcích na počátku 20. století, nejstarší Slovanka však už v roce 1887. Všechny jsou propojeny dobře udržovanými značenými cestami a skýtají krásné vyhlídky nejen na nejbližší okolí, ale lze z nich spatřit i Lužické hory či Krkonoše. Sever vyplňuje Chráněná krajinná oblast Jizerské hory. Je v ní celá řada krásných, ale i vzácných míst, jako je čedičový vrch Bukovec nad osadou Jizerka, komplex jezírek a rašelinišť protkaných naučnými stezkami, zbytky pralesa Jizera, vše přístupné po turistických stezkách. V zimě se celá severní část promění v jeden velký lyžařský ráj s desítkami kilometrů běžeckých stop a upravenými sjezdovými terény. Jablonecko, to je stálé stoupání a klesání, rovinu téměř nenajdeš. Charakteristická je všude prostupující zeleň, lesy a lesíky střídají pole, louky, to vše protkané potoky a potůčky sbíhající se v říčku Nisu mířící na sever a Jizeru tekoucí z kraje na jih. A právě tato rozmanitost terénní činí z Jablonecka kraj zajímavý v každém ročním období.
 

Doprava

Apartmány DOMA se nacházejí v horních partiích (725 m n.m.) obce Janov nad Nisou v Jizerských horách, na dohled (800 m) od lyžařského areálu Severák, který nabízí 9 lyžařských vleků a je jedním z nástupních míst na Jizerskou magistrálu. V létě je možné využít hustou síť turistických a cykloturistických tras, či koupání v přilehlých vodních nádržích.
 

Zpět na Severák – Hrabětice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter