SkiArena

Facebook
 

Josefův Důl – aktuální počasí a sníh

Počasí

st

18
Skorojasno

čt

18
Skorojasno

15
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Jablonec - relaxační lázně

***
 
Spa hotel (lázně)
Jablonec nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Josefův Důl:
 
5 km
Souřadnice GPS:
50.7217N
15.1871E

Pro dosažení dokonalé pohody lze u hotelu využít termální bazén, solárium, saunu, masáže, příp. další nabídku Lázní Relax Jablonec (bylinné a bahenní vanové koupele, speciální relaxační masáž hlavy, lokální rašelinové zábaly, masáže, vyhřívané bandáže, oxygenoterapie, magnetoterapie - nízkofrekvenční pulzní magnetické pole a mnoho dalšího).

Pro parkování je k dispozici uzavřený pozemek. V hotelu je k dispozici připojení Wifi na standardních pokojích a rovněž síťové připojení v apartmánech. Případně lze vyřídit poštu z hotelového počítače zdarma.

 

Pokoje

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s WC a sprchou, 2 apartmá pro 2 osoby (ložnice, koupelna se sprchou/WC, kuchyně s lednicí, na přání TV - SAT, připojení k internetu) a 1 apartmá pro 4 osoby (2 ložnice, koupelna s vanou, WC, kuchyně s lednicí, na přání TV - SAT, připojení k internetu).
 

Okolí

Do 25 minut chůze od penzionu je bowling, tenis, squash, badminton, indoor golf, plavecký bazén, přehrada, muzeum, vyjížďky na koních. V okruhu 35 km se nachází řada historických památek, hrady, zámky, skalní města, krápníková jeskyně, muzeum, zoologická a botanická zahrada, zábavní komplex Babylon s aquaparkem, trasy pro pěší turistiku a cyklotrasy, v zimě sjezdovky i běžecké tratě.
 

Doprava

Zastávka: 300 m Autobusové nádraží: 1000 m Centrum: 1000 m Vlakové nádraží: 300 m
 

Další

Dětskou postýlku je možné půjčit zdarma.
 

Zpět na Josefův Důl

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter