SkiArena

Facebook
 

Desná – Černá Říčka – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

st

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horský hotel Sport

***
 
Hotel
Kořenov
Vzdálenost od střediska
Desná – Černá Říčka:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7716N
15.3476E

Horský hotel SPORT nacházející se v obci Horní Polubný poskytne ubytování, organizování seminářů a školení, případně k pořádání oslav a tanečních zábav, škol v přírodě a pod.. Parkování pro osobní automobily je zajištěno před hotelem zdarma. Přístup na internet je pro hotelové hosty zajištěn prostřednictvím WIFI zdarma.
 

Pokoje

Ubytování je k dispozici ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním WC a sprchovým koutem a LCD TV na každém pokoji s celkovou kapacitou až 50 lůžek. Ke každému pokoji je ve vytápěné a uzamykatelné lyžárně k dispozici uzamykatelná skříňka na lyže a lyžařskou obuv, kočárky, kola a pod..
 

Gastronomie

V přízemí hotelu naleneznete příjemnou restauraci (45 míst) s barem, samostatný nakuřácký sálonek určený výhradně pro hotelové hosty a recepci.
 

Okolí

Okolní malebné kopce nabízí bohaté sportovní vyžití. Pro běžkaře jsou zde ideální podmínky (tratě Jizerské padesátky). Mezi dostupné lyžařské vleky patří Polubný (600m od hotelu; délka 240m, převýšení 50m), Kořenov, Desná-Černá Říčka (3km), Harrachov (10km), Špičák u Tanvaldu. V létě krásná příroda láká k pěším výletům či k projížďce na horském kole. Vzhledem k nadmořské výšce je od hotelu snadný nástup na hřebeny Jizerských hor.
 

Doprava

Obchod s potravinami je od penzionu vzdálen 50 m. Nemocnice Tanvald (autem 5-10 minut).
 

Další

Dětská postýlka k dispozici zdarma
 

Zpět na Desná – Černá Říčka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter