SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

14
Light rain

so

18
Zataženo, občasný déšť

ne

15
Oblačno, déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmán Bedřichov


 
Apartmán
Bedřichov
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7826N
15.1605E

Pěkně vybavený a prostorný apartmán se nachází v přízemí nově zrekonstruovaného domu u potoka. Součástí apartmánu je obývací pokoj - pohodlná rozkládací pohovka (lůžko pro 2 osoby), stůl se 6 židlemi, TV, SAT, rádio s CD přehrávačem, kuchyňský kout s lednicí, mrazicím boxem, vařičem, el. troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí , kávovarem a veškerým nádobím. Ložnice - manželské lůžko pro 2 osoby, skříň, prádelník. Dětský pokoj - palandy pro 2 osoby, skříň. Koupelna - WC, sprchový kout.
 

Pokoje

Obývací pokoj - pohodlná rozkládací pohovka (lůžko pro 2 osoby), stůl se 6 židlemi, TV, SAT, rádio s CD přehrávačem, kuchyňský kout s lednicí, mrazicím boxem, vařičem, el. troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí , kávovarem a veškerým nádobím. Ložnice - manželské lůžko pro 2 osoby, skříň, prádelník. Dětský pokoj - palandy pro 2 osoby, skříň. Koupelna - WC, sprchový kout.
 

Provozní doba

Stále kromě nočních hodin po telefonickém kontaktování.
 

Gastronomie

Stylové restauracíe v okolí.
 

Okolí

V okolí apartmánu jsou lyžařské vleky (přímo v obci Bedřichov, Severák 4 km, Tanvaldský Špičák 12 km), přes 100 km upravovaných běžeckých tras (nástup na Jizerskou magistrálu z Bedřichova), značené cyklostezky, turistika, koupaliště Bedřichov, přehrada v Jablonci nad Nisou, krytý bazén s atrakcemi v Jablonci nad Nisou a Liberci (Babylon), celoroční bobová dráha v Janově nad Nisou, jízda na koni, tenis, bowling.
 

Doprava

Autem přímo k apartmánu, parkoviště k dispozici. Autobusem z Janova nad Nisou nebo z Liberce.
 

Akce

Slevy pro rodiny! Jarní a podzimní slevy!
 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter