SkiArena

Facebook
 

Pustevny – aktuální počasí a sníh

Počasí

17
Zataženo, občasný déšť

so

19
Skorojasno

ne

18
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmány Lara Wellness

****
 
Pension
Čeladná
Vzdálenost od střediska
Pustevny:
 
8 km
Souřadnice GPS:
49.5487N
18.3376E

Čtyřhvězdičkový Apartmánový dům LARA wellness je součástí Beskydského rehabilitačního centra, které se nachází v obci Čeladná  v chráněné krajinné oblasti Beskydy mezi městy  Frýdlant nad Ostravicí a Frenštát pod Radhoštěm. Toto místo je díky své ideální poloze výchozím bodem pro poznávání Beskyd. Pojem wellness vychází z anglického spojení well-being, tzn. být v souladu sám se sebou a pěstovat kulturu těla a mysli a to vám právě nabízí pobyt v apartmánovém domě Lara, který byl vyhlášen za stavbu roku.

Abychom vám co nejvíce usnadnili plánování dovolené, kromě ubytování u nás najdete také tipy na sportovní vyžití v okolí Čeladné. Stačí si vybrat, o jaké aktivity máte zájem a jak daleko se za nimi chcete vydat. Ihned zjistíte, jaké jsou vaše možnosti a co vše můžete v okolí podniknout.

 

Pokoje

Apartmán je 2+kk s terasou, celková plocha apartmánu 48,4 m2, 2 místnosti, 3 pevná lůžka + rozkládací sedací souprava v obývací kuchyni. 4. poschodí, orientace na západ, která poskytuje nádherný výhled do okolí Beskyd, s plně vybavenou kuchyňskou linkou, bezbariérový. K apartmánu náleží parkovací stání v suterénu domu.

Cena:
1.os /noc 2 090,-
2.os /noc 2 540,-
Přistýlka: 650,-

V ceně ubytování je snídaně a vstup do bazénu.

 

Provozní doba

rezervace@apartmanyceladna.cz

info@apartmanyceladna.cz

GSM: 734 423 492

 

Gastronomie

V apartmánovém domě LARA si můžete pronajmout plně vybavený apartmán, kde je možnost vlastního stravování nebo je možnost zajištění snídaně přímo v přízemí kavárny apartmánového domu LARA, obědy a večeře v nedaleké 30m vzdálené nekuřácké restauraci u Sestřiček.

 

Okolí

Beskydy patří mezi nekrásnější česká pohoří. Svou polohou jsou ideální pro letní dovolené, potěší totiž nejen příznivce přírody, lesů a strání, ale nadšené sportovce a všechny ty, kteří milují aktivní pohyb. V zimě můžete v Beskydech navštívit nespočet lyžařských center a své tělo unavit na místních sjezdovkách nebo upravovaných běžeckých tratích, které se proplétají celými Beskydy.

Plánujete-li dovolenou v Beskydech, ideálním výchozím bodem je Čeladná, malebná víska, která se nachází na úpatí beskydských hor. Odtud máte blízko i do toho nejzazšího koutu Beskyd. Ubytování nabízíme v moderně zařízených apartmánech, které jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak mladé páry, které si chtějí odpočinout od práce a ruchu měst.

 

Zpět na Pustevny

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter